Chiar daca Max Payne s-a retras din NYPD, eroul nostru nu va scapa de lumea plina de coruptie si violenta. Departe de New York, Max Payne nimereste intr-un alt oras, unde va trebui sa puna din nou mana pe arma pentru a gasi adevarul si drumul spre liniste. Pe langa demonii de pe strada, Max se va lupta si cu demonii din interiorul sau, cei care-l urmaresc de la moartea propriei familii.
n pofida rasturnarilor de situatie si a stilului de prezentare non-linear al anumitor elemente ale povestii, scenariul pare pus la punct pe fuga, iar jucatorii, alaturi de Max, nu inteleg intotdeauna ce si de ce se intampla pe parcursul jocului.
Nici stilul de prezentare nu este tocmai usor de urmarit, Rockstar preferand sa foloseasca un stil artistic ceva mai ciudat decat am fi obisnuiti. Vechile panouri de benzi desenate au fost inlocuite cu secvente cinematice realizate cu grafica din joc, iar diverse efecte grafice au fost aplicate peste aceasta pentru a oferi un ton unic. Intr-adevar este un stil de prezentare inedit, insa cand ecranul se imparte in trei, iar tot felul de cuvinte apar si dispar de pe ecran, este greu sa nu te simti asemeni lui Max dupa o zi intreaga de betie.
P.S. Mie mi'a placut jocul este foarte tare cu multe misiuni interesante si cu grafica incredibila,plus la asta mi'a placut posibilitatea de a trage de la pamant in oricepozitie na'r sta (pe spate sau pe burtica),si cel mai spectaculoase momente sunt acelea de slow motion (in aer sau simplu de la pamant) in fine notez jocul cu nota 10

Urmariti in HD cateva momente jucate de action si slow motion in Max Payne3
Sper ca v'a placut prezentarea mea MaxPayne3