Acest joc este foarte complex...m-am apucat acum 1 an de el si inca nu am inteles mare lucru de el..(joc pe versiune Lich King deoarece Cataclysm e mult prea complicat) In lich king iti poti crea 10 caractere diferite : Human , Gnome , Dwarf(putin mai mare ca si gnomu) , Night Elf , Draene astea find caracterele de la Hoarda iar cele de la Alianta sunt Blood Elf , Undead , Orc , Trol , Tauren. In versiunea cataclysm sau adaugat 2 noi rase Varcolacul si Goblinul

Hoarda si Alianta sunt gen 2 natiuni care sunt in razboi..Cand se atinge nivelul maxim 80(pe versiune lich king) poti intra in ''Battleground'' locul unde se confrunta Alianta cu Hoarda.
Hartile din joc sunt asa de mari incat daca mergi pe jos iti poate lua minute bune gen 10-15 minute..dar de la un anumit nivel iti poti cumpara un ''mount'' un animal care te ajuta sa scurtezi din timp calarindul sau te poti duce la un ''rider'' de unde poti lua un fly mount (platind fiecare cursa) cu care te deplasezi mult mai rapid
Pentru a intelege mai bine jocul ar fi bine sa fie jucat pe servare cu rata mica sau chiar pe official.
Eu am inceput sa joc pe un servar privat deoarece pe oficial trebuie sa platesti lunar si na

O sa postezi cateva poze din gameplay-ul meu

Mai mult aceste poze sunt ca sa intelegeti cat de mare este jocul

Sper ca ati inteles ceva din prezentare facuta