Plecarea mea la Franta!

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Plecarea mea la Franta!

Post #1 » by Andrei » 15 Mar 2012 00:15

Dragi colegi voi fi absent de pe data de 16 martie pina pe 27 martie! Voi fi plecat cu bautul prin Franta,nu,glumesc.Ma duc cu teatrul sa reprezint Moldova dar la acest festival vor fi prezenti si Romania! :(( cu mare jale imi voi aduce aminte in zilele care voi lipsi rasul nebunatic a lui Nika si a lui Tigaie(fundul gol) =)) .Pa la toti ne revedem pe 27 martie :ymhug:

Re: Plecarea mea la Franta!

Post #2 » by Bogdan » 15 Mar 2012 00:35

sa ai grija de tine frate si sa iti iasa totul cum trebuie la teatru, sa devii mare actor. Asteptam poze cu tine de acolo :D. Bafta si sa ne auzim de bine cand te intorci inapoi la css. ;) >:D<
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #3 » by gargoyle » 15 Mar 2012 00:36

Pai in cazul asta precizeaza si orasele in care vei campa,poate iti voi face cover.Altfel,D-zeu sa-ti dea putere in fata clanurilor de indieni!
Image

Post #4 » by Eseth » 15 Mar 2012 01:02

Andrei (referitor la Postul 1), Bafta frate! Sa te distrezi cu bine si poate dai de gargoyle :D
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #5 » by Dami_eLit » 15 Mar 2012 01:03

bafta sa revii :D

Post #6 » by Andrei » 15 Mar 2012 08:29

Mersi la toti! Si indeosebi pentru Gargo, voi campa in Saint-Malo la nordul Frantei :ymparty:

Post #7 » by ostil » 15 Mar 2012 12:18

Ai grija de tine Andrei, arata'le alora ce stii si ce poti revino cu fotografii frumoase de acolo si distreaza'te ori de cate ori ai ocazia :ymsmug:
Image

Post #8 » by gargoyle » 15 Mar 2012 15:18

Mda,Saint-Malo e la vreo 400-500 km de mine,adica vreo 4 ore cu trenul.Daca voi avea timp te voi vizita ;)
Image

Post #9 » by Andrei » 15 Mar 2012 15:54

ok! daca ceva ne gasim noi cumva

Post #10 » by Cristina » 15 Mar 2012 17:33

Vai de mine. Am crezut ca pleci pe luna , nu ai net si stai pana in anul 2235 acolo...

8-|

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 10 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks