Faza anului XB...nu imi pasa!!!

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Faza anului XB...nu imi pasa!!!

Mesaj #1 » de Bogdan » 07 Mar 2012 22:15

Frati padurari...vreau sa va prezint in colaborare cu alcoolix Cristina faza anului pe XB...desi nu imi pasa, vreau sa radeti putin :))
Aseara in timp ce pe server devenise putina monotonie, in timp ce dublu v (y2k) era ascuns dupa o lada ca nu mai putea sa se tina, Cristina se uita dupa sticle de vin prin diferite colturi ale mapei iar NiK nebunu radea ca un canibal ca il durea maseaua...dintr-o data s-a auzit o voce malefica, o voce de iti ajungea pana in maduva omuletului din cerul gurii(stiti voi...ala de se balangane cand radeti) :)))...era vocea lui Dami_Elit(zis si "nu-mi pasa") care a uitat ca e in direct, in reluare si in teroare si a apasat pe tasta "K" fara sa isi dea seama si a inceput sa exclame urmatoarele catre cineva de la el din camera(noi credem ca era vorba de fuego)...citez: "bine ma...ma pish pe ea de mancare si de tigari ca nu-mi pasa"...doua secunde nu s-a auzit nici zgomotul tigaii cand e curatata cu buretele de sarma, nici musca, nimic...dupa care am lesinat toti de ras, eu am cazut de pe scaun, tigaie nu mai putea sa respire...a fost dramatic =))
O sa va pun si inregistrarea audio mai jos a ceea ce a zis nu-mi pasa elit ...pt cei care nu au auzit live =)))

Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Re: Faza anului XB...nu imi pasa!!!

Mesaj #2 » de Dami_eLit » 07 Mar 2012 22:24

lesin bah
CEA MAI TARE FAZA DE PE XB POSIBILA =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) L-) BINE NIK L-)

Mesaj #3 » de Crazy_Bob » 07 Mar 2012 22:29

mda toate faine si chiar am lesinat toti aseara de ras dar cu video parerea mea ca e fail 1 nu se aude nimic ce zici tu nik si 2 nu ai inregistrat cand a ziso dami
Imagine
Imagine

Mesaj #4 » de Bogdan » 08 Mar 2012 00:06

bah bob....chiar nu imi pasa de parerea ta =))))

Imagine

Mesaj #5 » de Cristina » 08 Mar 2012 00:46

Crazy_Bob scrie: parerea mea ca e fail 1 nu se aude nimic ce zici tu nik si 2 nu ai inregistrat cand a ziso dami

1. cum frate sa nu auzi. ultimele 10 secunde, se aud perfect. doar acolo e textul. si
2. nu avea cum.

Nik-ule ai uitat sa specifici ca e remix, poate asa se prind oamenii ca e ceva funny. 8-|

Mesaj #6 » de Gh30 » 08 Mar 2012 01:17

Pacat ca n-am fost online sa aud si eu live :ymsigh: chiar daca nu-mi pasa!! :))
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #7 » de Bogdan » 08 Mar 2012 12:53

bob e in acea perioada a lunii... cand nu merge aoeo-ul de la update-uri =)))))))

Imagine

Mesaj #8 » de Cristina » 08 Mar 2012 13:05

Bogdan , dar nouă nu ne pasăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!!!!! =))

Mesaj #9 » de Bogdan » 08 Mar 2012 13:21

Cristina scrie:Bogdan , dar nouă nu ne pasăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!!!!! =))

corect cristina...chiar nu ne pasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!... :ymdevil: =))

Imagine

Mesaj #10 » de Crazy_Bob » 08 Mar 2012 15:43

nici mie numi pasa de parerile voaste si aoeo merge perfect
Imagine
Imagine

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 3 Luni si 10 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks