Sa vad sinceritate , ce parere aveti despre noi

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Sa vad sinceritate , ce parere aveti despre noi

Post #1 » by Dami_eLit » 04 Mar 2012 00:45

ce parere aveti de DaMi_eLiT !! :)
Attachments
sinceritate-166252.jpg
sinceritate-166252.jpg (47.98 KiB) Viewed 147 times

Re: Sa vad sinceritate , ce parere aveti despre noi

Post #2 » by Andu_XB » 04 Mar 2012 08:58

Dami esti un om bun,de treaba , cumsecade si pentru asta te respect :) :D .

Post #3 » by iseedead » 04 Mar 2012 09:11

pari a fi cumsecade, doar ca observ ca uneori ai tendinta de a enerva prea repede pe unii ce fac caterinca

Post #4 » by Bogdan » 04 Mar 2012 10:30

bah elite...fac pariu ca topicul asta l-ai facut dupa alcoolizarea puternica de aseara :)))...de obicei asa fac oamenii alcoolizati :D...eu cred ca esti un padurar de baza al XB-ului, un om pe care ne putem baza. Esti de treaba, am vazut ca ti-ai dat toata silinta sa inveti cum sta treaba cu forumul...dar incearca sa tii mai mult la glume, nu ii juli din prima cu mute kick sau sa te iei la harta cu padurarii care abereaza uneori pe server, lasa-i putin...poate nu o fac cu rautate :) Oricum...ma bucur ca avem un prieten asa de treaba ca tine :D. Bafta fah...si sa stii ca sunt treaz cand scriu randurile astea :))))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #5 » by Cristina » 04 Mar 2012 11:18

Sincer, iti pasa prea mult de ceea ce cred sau spun altii. Acorzi prea multa importanta cuvintelor si nu ai un caracter puternic , esti foarte usor influentabil , motiv pentru care unii oameni vor profita de tine.
Ai tendinta sa interpretezi gresit orice comentariu si ai impresia ca toata lumea vrea sa te jigneasca.

Post #6 » by Bogdan » 04 Mar 2012 11:30

Cristina wrote:Sincer, iti pasa prea mult de ceea ce cred sau spun altii. Acorzi prea multa importanta cuvintelor si nu ai un caracter puternic , esti foarte usor influentabil , motiv pentru care unii oameni vor profita de tine.
Ai tendinta sa interpretezi gresit orice comentariu si ai impresia ca toata lumea vrea sa te jigneasca.

off topic: Cristina...zici ca esti neti sandu reloaded cand citeste horoscopul :))))...sau un fel de ghicitoarea maria =))

Sunt mama omida, mai. :-B
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #7 » by Dami_eLit » 04 Mar 2012 12:24

o sa ma calmez ;) ;) si mai atent

Post #8 » by Psycho » 04 Mar 2012 14:56

Alcolic =))

Post #9 » by termi880 » 04 Mar 2012 17:45

Dami, esti de treaba frate....tine-o tot asa ! ;)

Post #10 » by WALID » 05 Mar 2012 14:19

Ba deci nu va luati de Damy acoloholicul meu :)) ca va mucifesc pe toti :))
Image
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 10 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks