Cand ne-am imbatat ultima data

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Cand ne-am imbatat ultima data

Mesaj #1 » de Liama » 26 Feb 2012 20:48

As vrea sa stiu si eu cand ati baut ultima data pana ati cazut langa un scaun si l-ati luat in brate crezand ca este o tipa sexy in chiloti si in sutien.Astept raspunsuri.....
Liama este peste tot

Re: Cand ne-am imbatat ultima data

Mesaj #2 » de Jackson » 26 Feb 2012 21:29

Ba,am baut vinerea trecuta intr-atit de tare ca nu tineam minte cu cine m-am intilnit,cu cine am dansat.Nu stiam a doua zi ce am vorbit,abia cind prietenii mi-au spus ce am intors... #-o se trezise eroul din mine in acea noapte :)) :))
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #3 » de Alejandro » 26 Feb 2012 22:00

hmmm .. ultima data cand m-am imbatat nu am facut nimic cu scaunul dar a fost o intamplare haioasa sau mai degraba repercursiunile ei .. si anume .. m-am ales cu NEVASTA si COPIL !!!! =))
Pentru a intelege mai bine problema ar cam trebui sa va spun mai detaliat ce s-a intamplat ... deci .. fiind sub influenta avansata a alcoolului .. am inceput sa fac ceea ce nu as face nici in ruptul capului daca as fi treaz ... si anume sa ma distrez .. sau mai exact sa dansez .. si cum se facea ca eram in club .. am ajuns cu o tipa simpatica .. o amica dintre amici ... si ne-am distrat si toate alea ... astia din jur .. cam tot chicoteau ei asa pe sub mustati ... :)) ... intr-un final am aflat ca tipa are 33 de "anisori" desi nu ii dadeam mai mult de 25 ... si are si copil de 11 ani :)) si de asta chicoteau si nemernicii .. pentru ca stiau ... si de atunci cam vreo saptamana asa .. tot ma luau peste picior cu .. "ce-mi mai face familia" :)) dar spre fericirea mea .. am reusit sa termin mai repede gluma atunci cand jucam o bila ... iar din spargere bila alba a sarit exact in capul celui care a inceput "gluma" :)) =))
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #4 » de WALID » 27 Feb 2012 15:03

io nu mai tin minte dar parca era bere fara alcool :)):)):)):)):))
Imagine
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Mesaj #5 » de ostil » 27 Feb 2012 16:14

Topicul asta nu e de mine, adica nici nu prea ma pricep si ca sa nu fac off topic mai bine nu ma bag in discutie .
Imagine

Mesaj #6 » de Dami_eLit » 27 Feb 2012 16:17

nu beau asa ca nu mam anbatat 8-|

Mesaj #7 » de Cristina » 27 Feb 2012 17:25

Problema e ca... nu-mi aduc aminte. :ymsigh:

Offtopic:
2848393_460s.jpg
2848393_460s.jpg (179.22 KiB) Vizualizat de 128 ori

:-B Vai...

Mesaj #8 » de johnpuzzle » 27 Feb 2012 19:39

aseara am fost mucificat rau de tot:))

Mesaj #9 » de SuriadXD » 01 Mar 2012 19:17

acum 2 luni de revelion :)) dar ce pot sa spun .. macar mam distrat =))
Respect Team XB

Mesaj #10 » de gargoyle » 14 Mar 2012 18:41

Ultima data m-am imbatat peste 2 ore,adica atunci cand voi incepe meciul cu Dami.Chiar nu stiu de ce mi-am mai luat mouse pad daca voi juca trotil :-?? iar penultima oara m-am imbatat intr-o noapte,spre dimineata,cand nu era nici Muma Padurii pe forum sau pe server :( urat,fara companie am delirat in sine si am avut tripla personalitate! AMIN!
Imagine

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 3 Luni si 10 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks