Intamplari de zi cu zi...

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Intamplari de zi cu zi...

Post #1 » by DeeJay » 24 Feb 2012 19:25

Astazi nu am putut sa circul pe o strada unde se facea deszapezire si idiotii au blocat drumu in timpul zilei!! la ora 11 ca sa stranga ei zapada..Nu se putea face oare acest lucru seara dupa ora 21 sau 22?
Vazand ca e blocat drumul la jumatate am dat sa ma opresc langa nush ce Ambasada si ma vede jandarmu si imi zice ca "Domne nu opri aici ca n-ai voie" la care eu ii zic "Nu vreau sa opresc dar nu mai pot inainta ca NU AM PE UNDEEE", la care el "Pai intra pe partea cealalta a strazii", eu ii zic "PE INTERZIS NU?!?" (ca strada era cu sens unic!), asa ca pana la urma am blocat intrarea in garaj la unii ca nu aveam unde sa las masina..noroc ca aia nu au avut treaba sa iasa sau sa intre cu masini..

Traim in Romania..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Re: Intamplari de zi cu zi...

Post #2 » by johnpuzzle » 24 Feb 2012 20:48

trist deejay am trait si eu asa :(( si sper sa nu mai ai parte de chesti similare

Re: Intamplari de zi cu zi...

Post #3 » by yahel » 25 Feb 2012 22:01

tu te plangi de zapada deejay :-\ si eu ma intrebam azi :-? unde a disparut asa repede zapada #-o (scuzati repetitia).Parca prea repede s-a topit :( nu prea am vazut chestia asta vreodata) @-)

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 10 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks