Hai sa ne destindem !

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Hai sa ne destindem !

Mesaj #1 » de zNk » 01 Feb 2012 21:41

Ha nu stiu ce ma apucat, dar imi vine in minte un "chestionar" ! Sa mai destindem atmosfera incordata din timpul saptamanii, sa mai radem si noi seara la pc cu ceasca de cafea/ceai, carafa de vin, paharul de vodka cu santal de mere.

Deci hai sa trecem la lucruri "serioase".

Ce urati cel mai tare la aceasta comunitate ?
Ce este pentru voi XB ?
Ce-i facem lui Nik, la tastatura ? (tasta k)
Cand o sa facem si noi o reuniune 8-|, fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.
Ce dorinta v-ati pus pentru 2012 ?
Care a fost cea mai mare dezamagire provocata parintilor /pretenei ?
Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! =)) hauleu !

Aicea as dori dupa ce dati raspunsurile, sa continuati cu intrebari, adresate oricarui al membru al acestei comunitati. Sa fie locul unde me destindem, radem despre una alta. :)
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Re: Hai sa ne destindem !

Mesaj #2 » de Wild Cats » 01 Feb 2012 23:47

Nu cred ca am ce sa urasc inca :) atata timp cat Nik continua sa vorbeasca ;)
Ce este pentru voi XB ?

Pe viitor sper sa fie o a doua familie O:-) ( cu asta sigur v'am dat gata )

Eu ii mai trimit 2-3 taste "K" si daca se strica microfonu ii trimit altu :))
Cand o sa facem si noi o reuniune , fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.

Dupa ce iau permisu si ma invat nitel cu "titiu" sper sa ajung :)

Dorinte multe ... n'are toata lumea cate cer eu :) .... ( ar merge un pot la loto sa trecem XB pe international )

Aici am de gandit , nu stiu ce sa zic acum , nu am idee :)
Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! hauleu !

Acum e doar la inceput :) ... dar pot sa spun despre ex .... PERSOANA :D
It's not who I am underneath, but what I *do* that defines me.

Mesaj #3 » de Eseth » 02 Feb 2012 00:32

zNk scrie:Ce urati cel mai tare la aceasta comunitate ?
urați sau urâți? :)
ii urez sa ajunga cunoscuta in toata Romania si mai departe deja in Europa si in rest of the world (daca e vorb de "urât", nu urasc nimic la aceasta comunitate, totul e asa cum trebuie sa fie si la locurile sale)
zNk scrie:Ce este pentru voi XB ?
pentru mine XB-u a devenit ca a II-a familie (pana nu mi-am intemeiat-o pe a mea personala :P), ca un loc unde ma simt sigur si inteles de toti, un loc plin de prieteni cu care pot sa comunic despre orice si oricand, un loc unde distractia inseamna totul :)
zNk scrie:Ce-i facem lui Nik, la tastatura ? (tasta k)
ii facem o tastatura de metal sa se uzeze mai putin cat apasa tasta K :))
zNk scrie:Cand o sa facem si noi o reuniune , fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.
cand o sa ma angajez undeva la servici, sper sa ofer o parte din venit comunitatii
zNk scrie:Ce dorinta v-ati pus pentru 2012 ?
mi-am dorit ca toti sa ramanem sanatosi, sa ne atingem scopurile in viata, sa nu ducem lipsa de nimic si sa ramanem cei mai buni prieteni
zNk scrie:Care a fost cea mai mare dezamagire provocata parintilor /pretenei ?
cea mai mare dezamagire provocata parintilor e ca nu am intrat din primul an la colegiu la buget, ci deabea incepand cu anu II am trecut la buget, iar din semestrul 2 al anului II am deja bursa :P
zNk scrie:Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! hauleu !
sa fie mereu alaturi
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #4 » de Cristina » 02 Feb 2012 11:29

Dezorganizarea! Imprastierea!

Ce este pentru voi XB ?
Ceva verdeeeee. Atat de verde!

Daca sunteti de acord, cand ajung la campulung, pot sa-i 'julesc' tastatura... :-B

Cand o sa facem si noi o reuniune 8-|, fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.
Cred ca am mai spus asta , la cum suntem impratiati pe harta romaniei, unii chiar si in afara, vad greu o intalnire generala. Pe bucati da, pe ici pe colo cate 5, e posibil. Timp, vointa si bani sa fie. :)) Nik aduce alcoolul.

Se zice ca daca o spui si altora nu se mai indeplineste. Deci Sssshhhh!!! :-$

Nu exista asa ceva! B-)

Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?!
Age Of Empires Online! :| .... ah si TS3. :ymsigh:

P.S. Dar parca trebuia continuat topicul cu alte intrebari, eu asa am inteles de la zNk... :-? Nuuuu...

Hai sa incerc eu.

1. Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?
2. Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?
3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)
4. Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?

Mesaj #5 » de Bogdan » 02 Feb 2012 12:28

zNk scrie:Ce urati cel mai tare la aceasta comunitate ?

Ce urasc? :-? ...NIMIC!!! :D...pt ca fac parte din ea si totul este roz :))
zNk scrie:Ce este pentru voi XB ?

XB = latinescu xb-us, specia xbaceae, genul xbecistus, familia xbecista (am vrut sa stiti si denumirea in latina sa nu care cumva sa va intrebe profa de biologie si voi sa nu stiti...perversilor!)...este locul unde ma simt ca base cand sunt la serv, acasa sau in padure(am si net pe telefon si in afara de asta sunt si modest ) adica locul unde navighez si unde imi fac prieteni noi, alaturi de care mai pot face o gluma doua trei iar la a patra se supara =))
zNk scrie:Ce-i facem lui Nik, la tastatura ? (tasta k)

pai pai...ce aveti cu tastatura mea?!?!?!...tasta "K" este ca o sora pentru mine...daca va atingeti careva de ea o sa fiti blestemati si o sa ramaneti cu degetul lipit de ea pentru toata viata...bwhahahhaha :ymdevil:
zNk scrie:Cand o sa facem si noi o reuniune , fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.

Spuneti-mi de cat aveti nevoie...hai nu ezitati ca va dau fara numar (tuica) numai sa va vad moaca voastra in realitate si sa rad pana faceti pe voi. Sper ca la vara o sa ne intalnim vreo 10-15 cel putin...
zNk scrie:Ce dorinta v-ati pus pentru 2012 ?

Hmmm...e ceva mai important decat sanatatea?...asta va doresc la toti, prietenii mei...si ca sa fiti sanatosi nu ezitati sa gustati din tuica naturala de pruna a lui NiK...doar acum, o super oferta de doar 50 de lei litru. :)
zNk scrie:Care a fost cea mai mare dezamagire provocata parintilor /pretenei ?

...eu sper ca nu i-am dezamagit...deocamdata nu s-a plans nimeni :D
zNk scrie:Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! hauleu !

Nimic bai perversilor...nimic...ce credeti voi aicisa...este perfecta...ca si mine de asemenea (doar ca eu sunt si modest..chiar daca am scris mai sus partea cu modestia am simtit nevoia sa va aduc aminte la final, ca sa nu uitati cu cine stati de vorba) :)):X

In final vreau sa ii adresez niste intrebari pt fratele Eseth
1. De ce nu ti-ai luat microfon nici pana acum?
2. De ce nu ai vrut sa pui poze cu tine pe forum?
3. Esti cumva Esetha?

...ii adresez si fratelui meu I see doua intrebari
1. Iti mai e dor de babuta ta din Danemarca? daca da, de ce?
2. La ce desene te uitai cand erai mic?

...nici Deejay nu scapa de intrebare:
1. Taliba...cate bucati ti-ai luat aseara de la Cristina pt ca ai uitat acea data importanta? :))

Gata padurarilor...acum sunt linistit ca am completat in oracolul XB. Bafta la toti!!!
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #6 » de ostil » 02 Feb 2012 15:46

Dezorganizarea.

Ce este pentru voi XB ?
ceva momente de relaxare , distractie si pot spune ca am castigat ceva prieteni cu ajutorul ei.

am o solutie de tip glue foarte buna dar sunt foarte nehotarat desi de multe ori as vrea sa blochez acea tasta in asa fel incat sa fie inutilizabila desi cred ca nu ar rezolva nimic pentru ca si'ar seta alt butonel care sa'i satisfaca cea mai mare placere a vietii si anume sa vorbeasca desi in 98,5% din cazuri chiar imi face placere ca o utilizeaza deci as lipi tasta in avantajul lui Nikyta..

Cand o sa facem si noi o reuniune , fara n-am bani si altele?
Dificil dar nu imposibil , desi imi este greu sa cred ca o sa realizam asta.

pfooooaaa ... mai multe dar se zice ca dorintele nu se spun ca sa se si indeplineasca

Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?!

hmmm... complicat , nu sh la ce raspunsuri te astepti tu sa auzi ...

Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?
sincer peste tot as vrea sa ajung ... imi plac calatoriile.

Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?
vaiiii nici nu stiu daca sa v'il spun sau nu ... bine: "Mitrutz"

Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)
fizic ... hmm, sa mai slabesc vreo 15 kg , pshic nu sh poate doar sa fac ceea ce imi place mie cel mai mult adik sa am ocazia sa invat in permanenta lucruri noi si interesante

Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?
cand fugeam de la scoala sa facem baie in mare la bilutele goale pe dig
Imagine

Mesaj #7 » de zNk » 02 Feb 2012 16:11

Cristina scrie:1. Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?
3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)

1. Sa vizitez America ! :X
2. Myshu / Bog ( de la bogatan )/ Mitzi/ Vladi ( Vladutz, ma mai cheama :">)
3. Sa ma fac de 1.89. Psihic, sunt perfect, narcisistul de mine.
4. Nu se poate spune pe forum.

zNk scrie:Ha nu stiu ce ma apucat, dar imi vine in minte un "chestionar" ! Sa mai destindem atmosfera incordata din timpul saptamanii, sa mai radem si noi seara la pc cu ceasca de cafea/ceai, carafa de vin, paharul de vodka cu santal de mere.

Deci hai sa trecem la lucruri "serioase".

Ce este pentru voi XB ?
Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! =)) hauleu !

Aicea as dori dupa ce dati raspunsurile, sa continuati cu intrebari, adresate oricarui al membru al acestei comunitati. Sa fie locul unde me destindem, radem despre una alta. :)

Ca se intra prea usor, in clan. Urasc, nu neaparat e si gresit ce faceti !
Xb, pai pentru mine este un hobby, pentru ca scoala, distractia este deja o munca bine facuta.
Ii configuram in asa fel incat acel buton sa fie si de restart la pc.
....
Sa fiu sanatos alaturi de familie si prietena. Cei care au avut incredere in mine in 2011, sa aive si in acest an.

Hmz..Poi sa spunem ca eram tras si pe la 1 dimineta opreste garda in fata scarii mele. Ne ia datele sub motivul ca faceam galagie.
Pasarica masii, intr-adevar radeam de ne mictionam pe noi.
Ma rog m-a cam luat la ochi politistu si mi-a spus ceva de genu sa ma duc acasa, in timp ce
citeam datele dupa placuta din fata scarii. S-au urcat in masina si au plecat.
Am avut parerea ca o sa am de pierdut si aveam, dar mi-am luat elan si am aruncat cu-n bolovan dup-un Logan. Nu-i nimeresc dar militienii imi observa gestul, pun frana, baga-n mansalier, si vin dupa mine.
Ma rog m-au luat la sectie, kkturi.
L-am sunat pe tata, avand cativa prieteni p'acolo si m-a scos. Dar faza urata e ca l-am facut de ras, ca cel care mi-a luat datele era bun prieten cu el. :)))Ce sa mai :)
Ca e prea desteapa, prea frumoasa, nu pot sa stau 3 zile fara ea, prea modesta, ca observa cand sunt beat, cu toate ca sunt linistit.
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Mesaj #8 » de Eseth » 02 Feb 2012 18:35

Bogdan scrie:1. De ce nu ti-ai luat microfon nici pana acum?
2. De ce nu ai vrut sa pui poze cu tine pe forum?
3. Esti cumva Esetha?
1. Nu prea am nevoie si de fiecare data uit :)
2. Vreau frate NiK si o sa pun, nu vreau sa fac poze acasa, ci intr-un loc mai special :P
3. :-\ :-w
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #9 » de Wild Cats » 02 Feb 2012 22:31

1. Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?

1. U.S.A ( California / Nevada )
2. Bebe ( de cand aveam cateva zile ) :)
3. Cred ca ar fi ... poate niste brate mai groase altceva nu stiu ce sa mai zic ...
4. Cea mai amuzanta amintire ... :-? la mine amintirile nu sunt amuzante :) sunt doar frumoase :ymsmug:
It's not who I am underneath, but what I *do* that defines me.

Mesaj #10 » de iseedead » 03 Feb 2012 10:48

vaii... o dati in oracole vad.... oricum eu nu urasc nimic la comunitate, xb pt mine este locul unde ma intalnesc cu placere cu voi, nikul meu este PUIU, de intalnit cu unii am in plan la paste, iar cu altii la pastele cailor, si pt 2012 mi=am propus sa ma inbogatesc, iar de ajuns in asia. pt m-ai multe detalii consultati-l pe psihologul meu la spitalul socola

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 3 Luni si 10 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks