Cristina scrie:1. Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?
2. Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?
3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)
4. Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?
1. Sa vizitez America !

2. Myshu / Bog ( de la bogatan )/ Mitzi/ Vladi ( Vladutz, ma mai cheama :">)
3. Sa ma fac de 1.89. Psihic, sunt perfect, narcisistul de mine.
4. Nu se poate spune pe forum.
zNk scrie:Ha nu stiu ce ma apucat, dar imi vine in minte un "chestionar" ! Sa mai destindem atmosfera incordata din timpul saptamanii, sa mai radem si noi seara la pc cu ceasca de cafea/ceai, carafa de vin, paharul de vodka cu santal de mere.
Deci hai sa trecem la lucruri "serioase".
Ce urati cel mai tare la aceasta comunitate ?
Ce este pentru voi XB ?
Ce-i facem lui Nik, la tastatura ? (tasta k)
Cand o sa facem si noi o reuniune

, fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.
Ce dorinta v-ati pus pentru 2012 ?
Care a fost cea mai mare dezamagire provocata parintilor /pretenei ?
Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?!

hauleu !
Aicea as dori dupa ce dati raspunsurile, sa continuati cu intrebari, adresate oricarui al membru al acestei comunitati. Sa fie locul unde me destindem, radem despre una alta.

Ca se intra prea usor, in clan. Urasc, nu neaparat e si gresit ce faceti !
Xb, pai pentru mine este un hobby, pentru ca scoala, distractia este deja o munca bine facuta.
Ii configuram in asa fel incat acel buton sa fie si de restart la pc.
....
Sa fiu sanatos alaturi de familie si prietena. Cei care au avut incredere in mine in 2011, sa aive si in acest an.
Hmz..Poi sa spunem ca eram tras si pe la 1 dimineta opreste garda in fata scarii mele. Ne ia datele sub motivul ca faceam galagie.
Pasarica masii, intr-adevar radeam de ne mictionam pe noi.
Ma rog m-a cam luat la ochi politistu si mi-a spus ceva de genu sa ma duc acasa, in timp ce
citeam datele dupa placuta din fata scarii. S-au urcat in masina si au plecat.
Am avut parerea ca o sa am de pierdut si aveam, dar mi-am luat elan si am aruncat cu-n bolovan dup-un Logan. Nu-i nimeresc dar militienii imi observa gestul, pun frana, baga-n mansalier, si vin dupa mine.
Ma rog m-au luat la sectie, kkturi.
L-am sunat pe tata, avand cativa prieteni p'acolo si m-a scos. Dar faza urata e ca l-am facut de ras, ca cel care mi-a luat datele era bun prieten cu el.

)Ce sa mai

Ca e prea desteapa, prea frumoasa, nu pot sa stau 3 zile fara ea, prea modesta, ca observa cand sunt beat, cu toate ca sunt linistit.