Ce doream sa fiu..si ce-am ajuns.

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Ce doream sa fiu..si ce-am ajuns.

Post #1 » by zNk » 23 Jan 2012 17:24

Ha, acest topic a avut un impact mare cand a fost postat pe net pe forumul comunitatii mele.
As dori sa stiu ce va doreati voi sa deveniti, sau ce vreti, si ce ati ajuns.
Dar visul vostru ?:)

Ca sa nu fiu necioplit o sa incep eu, prin a-mi aduce aminte ca meseria pe care mi-o doream era cea de fotbalist.
Acuma ma gandesc la SRI, rutiera, controlor de trafic aerian sau marinar (depinde si locul).
Visul meu este sa zbor in spatiu cu trandafirul la vedere ! ( nu-l plagiez pe Cheloo).

La voi care a fost treaba ?! Voi l-ati prins si pe tovarasul ceausescu primul si stralucitul barbat al tarii, comandantul suprem al fortelor armate presupun si a mai greu...
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Re: Ce doream sa fiu..si ce-am ajuns.

Post #2 » by DeeJay » 23 Jan 2012 17:29

Eu am vrut sa ma fac militian...am ajuns sa lucrez in it.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #3 » by Alejandro » 23 Jan 2012 17:58

Eu nu am vrut sa ajung mai nimic .. si-am ajuns cate putin sau mai mult din toate :))
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #4 » by Cristina » 23 Jan 2012 18:18

Pe atunci (anii '80 ) vroiam sa ajung "miliţian" insa vremea si incalzirea globala m-a metamorfozat in WebDesigner... /:)

Post #5 » by Bogdan » 23 Jan 2012 21:13

Hehe...pai eu cand eram mic vroiam sa ma fac atlet (un fel de gabriela szabo, dar cu cojones :))) )...apoi mi-am dat seama ca nu ma ajuta motorul si am decis ca vreau sa fiu fotbalist...dar cand am trecut intr-o zi pe langa un magazin de Vodafone am decis ca vreau sa fiu patron la firma asta si astfel am ajuns sa lucrez la Vodafone (ca patron in devenire) :D :)))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #6 » by iseedead » 23 Jan 2012 21:37

Nu mi-am dorit sa devin ceva in mod special,ci doar sa fiu bogat
.... Inca elaborez un pplan complex pentru asta

d.

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks