Reclamatie de kko

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Reclamatie de kko

Post #1 » by ShArky » 04 Dec 2011 01:30

Injuraturi pe chat + voice si flash pe harta 2010 pe care e interzis sa folosesti flash :)

2000_0001.jpg
2000_0001.jpg (244.47 KiB) Viewed 203 times

1.La injuratura cu voice-ul nu am reusit sa inregistrez fiindca nu aveam nici un program de a inregistra ce zicea :)

Dar martori am pe CRIP la fel si la flash:P

M-am saturat de badarania lui :)

Re: Reclamatie Iron:)

Post #2 » by Jackson » 04 Dec 2011 02:14

Ce sa zic... :-? ... urit din partea lui!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #3 » by Cristina » 04 Dec 2011 12:31

BWAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAH... Vai Ironeleee, ce urat ,ce urat, odios. [-(

Va mai amintiti cand facea Ironel cerere de Admin pe server, iar la raspunsul "NU" el a sarit de cur in sus cum ca Eu "nu stiu ce vorbesc".
Doamnelor si domnilor , ShArky vi-l prezinta pe adevaratul Iron.
Aplauze va rog! :ymapplause:

Post #4 » by Gh30 » 04 Dec 2011 12:57

Hmm :-? nimic surprinzator. :)) Nu cred ca e cineva care nu sa asteptat ca o data si-o data sa se intample. Cine stie, poate a mai injurat el si alte dati dar mai strategic, fara sa vada nimeni. :))

Si oricum din cate imi amintesc nu mai face parte din clan. Nici nu stiu de ce mai poarta tagul. Parca el vroia desfiintarea contului pe forum si apoi s-a apucat sa ne faca harti si balade. =))
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #5 » by WALID » 04 Dec 2011 14:09

Ba sharky ai dreptate ca au inceput multi sa injure si sa vb mult.Ba nu zic sa nu vb la microfon dar mai incet si mai rar....:):D
Image
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Post #6 » by Cristina » 04 Dec 2011 14:26

Gh30 wrote:.... Cine stie, poate a mai injurat el si alte dati dar mai strategic, fara sa vada nimeni. :))...

Ca un exemplu, cine stie cat de injura el pe noi ACUM. #-o

Gh30 wrote:Si oricum din cate imi amintesc nu mai face parte din clan. Nici nu stiu de ce mai poarta tagul. Parca el vroia desfiintarea contului pe forum si apoi s-a apucat sa ne faca harti si balade. =))

Haha, exact exact! :))
Oare acum ce o sa mai faca? :-?

walid97 wrote:Ba sharky ai dreptate ca au inceput multi sa injure si sa vb mult.Ba nu zic sa nu vb la microfon dar mai incet si mai rar....:):D

8-| Si uite cum apare si musca... Bzz bzzz. Total aiurea. TOTAL! :-w

Post #7 » by Bogdan » 04 Dec 2011 18:19

tigaie s-a apucat sa prinda muste cu tigaia =))...terminati cu paracismele:) astea...parca e singurul care a injurat :). Oricum admin sau alte chestii nu va primi never pt comportamentul lui neechilibrat...ma gandeam sa ii dau o cheie de 15 =)).
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #8 » by Mishu » 05 Dec 2011 20:33

Oricum este un comportament total inadecvat pentru server si comunitate... ok este server public dar asta nu inseamna ca suntem pe campie.... (suntem in padure :)) ).

Eu cand eram admin nu permiteam asa ceva, dadeam tot ce aveam (gag, mute, kick, ban... ) depinde de nivelul nesimtirii...

Parerea mea.

O seara buna,
Mishu
Image

Image

Post #9 » by Dami_eLit » 05 Dec 2011 20:46

vreu intelepciune , si dreptate . aleluia

Post #10 » by newsee97 » 14 Dec 2011 12:40

Chiar nu mai pot de ras :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Domnu ShArky imi poti spune te rog in ce ipostaza am injurat ?
Ca doar nu sunt nebun sa incep sa injur asa pe toata lumea!
Exista un motiv IL CUNOSTI ?
Data viitoare cand o sa fiu in jurat deja de fiecare data cand intru pe server fac cate un demo ,
nu mai pun la socoteala seara in care ramasesem doar eu cu Dami si Alex cand am fost facut "Bulangiu" , etc de catre stimati nostri colegi .
SERVERU NECESITA IMBUNATATIRI
SI XB normal merge din nou foarte bine :D :D
ShArky iti sugerez sa inveti comenzile de la Counter ca nuti trebuie PROGRAM , iti trebuie sa sti doar comenzile utile
BAFTA

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks