OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin, Cookie

Re: New clip

Mesaj #411 » de puf1k » 24 Mar 2012 17:30

low....
Imagine

This Video you will hate it or laught it Made by me

Mesaj #412 » de Tig3rMan » 24 Mar 2012 20:32

Hope you like it
Imagine

Re: OffTopic

Mesaj #413 » de pEin » 25 Mar 2012 01:25

low..... hmmm doar atat?daca crezi ca e low spune mi te rog si de ce.spune mi ce trebuie sa fac sa nu mai fie low.sau daca nu arata mi ce poti tu ca sa pot invata :)
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Mesaj #414 » de Cristina » 25 Mar 2012 18:12

pEin scrie:low..... hmmm doar atat?daca crezi ca e low spune mi te rog si de ce.spune mi ce trebuie sa fac sa nu mai fie low.sau daca nu arata mi ce poti tu ca sa pot invata :)

Mie sincer mi-a placut foarte mult efectul.. nu, de fapt, mi-au placut efectele. Si sincronizarea cu melodia. A fost insa prea scurt si ochiul uman nu are timp sa perceapa tot. Trebuia un slow motion la reluare. :))

P.S. ONTOPIC:
duh.jpg
duh.jpg (114.85 KiB) Vizualizat de 107 ori

:-B Corect!

Mesaj #415 » de Cristina » 26 Mar 2012 11:02

Pentru cei care nu prea viziteaza Galeria foto.

B-)

Imagine

Info: In rosu - Vodafonistu' Nik, Forever Verde Deejay si in albastru culoarea vantului turbat Cristina.

Mesaj #416 » de Cristina » 27 Mar 2012 09:52

Cand Steam-ul zgaraie retina:

hfghgfhhfg.jpg
hfghgfhhfg.jpg (446.48 KiB) Vizualizat de 97 ori

@-)

Mesaj #417 » de Tig3rMan » 27 Mar 2012 22:56

Cristina scrie:Cand Steam-ul zgaraie retina:

hfghgfhhfg.jpg

@-)

I have the same probleme here @-) @-) @-)
Imagine

Mesaj #418 » de pEin » 28 Mar 2012 00:05

Cristina scrie:
pEin scrie:low..... hmmm doar atat?daca crezi ca e low spune mi te rog si de ce.spune mi ce trebuie sa fac sa nu mai fie low.sau daca nu arata mi ce poti tu ca sa pot invata :)

Mie sincer mi-a placut foarte mult efectul.. nu, de fapt, mi-au placut efectele. Si sincronizarea cu melodia. A fost insa prea scurt si ochiul uman nu are timp sa perceapa tot. Trebuia un slow motion la reluare. :))

P.S. ONTOPIC:
duh.jpg

:-B Corect!

Uite cineva care stie sa aprecieze.Multumesc frumos :) A fost atat de scurt deoarece nu mi am batut capul prea mult cu el.initial vroiam sa l pun normal, fara efecte dar am zis ca e prea simplu.Si acolo am luat flash si de aceea nu se vede prea mult....indiferent din ce unghi am filmat tot ramanea flashul :|
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Mesaj #419 » de Cristina » 28 Mar 2012 10:01

Tig3rMan scrie:I have the same probleme here @-) @-) @-)

Ieri toata ziua a facut asa. Imi venea sa sparg monitorul. [-( Am dat si Ignore la o invitatie pentru ca am apasat gresit pe un buton din ala albastru strident. :ymsigh:

pEin scrie:Uite cineva care stie sa aprecieze.Multumesc frumos :) A fost atat de scurt deoarece nu mi am batut capul prea mult cu el.initial vroiam sa l pun normal, fara efecte dar am zis ca e prea simplu.Si acolo am luat flash si de aceea nu se vede prea mult....indiferent din ce unghi am filmat tot ramanea flashul :|

Ah da flash-ul magic care tine 239643857 de secunde atunci cand nu trebuie. [-(

Mesaj #420 » de GoGe » 28 Mar 2012 10:04

Cristina scrie:Cand Steam-ul zgaraie retina:

hfghgfhhfg.jpg

@-)

Acceasi problema...de la un timp s-au tampit rau de tot astia de la Steam.
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 28 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks