OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin, Cookie

Re: OffTopic

Mesaj #361 » de Cristina » 11 Mar 2012 15:06

DeeJay scrie:Gh30 (referitor la Postul 357), detinatorul albumului are drept de moderare asupra comentariilor lasate la pozele din albumul lui.

Ceea ce este ABSOLUT ABSURD, stupid, WRONG! :ymsigh:

Mesaj #362 » de DeeJay » 11 Mar 2012 15:35

Cristina (referitor la Postul 361), de ce nu e bine? poate ca userului respectiv nu ii convine un anumit comment la poza lui, asa ca e ok sa poata modifica, oricum asa e conceputa galeria, nu am ce sa ii fac :)
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #363 » de Gh30 » 11 Mar 2012 16:19

Imagine
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #364 » de Cristina » 11 Mar 2012 16:53

DeeJay scrie:Cristina (referitor la Postul 361), de ce nu e bine? poate ca userului respectiv nu ii convine un anumit comment la poza lui, asa ca e ok sa poata modifica, oricum asa e conceputa galeria, nu am ce sa ii fac :)

DE AIA EXISTA ADMINI SI MODERATORI. 8-|

Mesaj #365 » de Jackson » 11 Mar 2012 21:19

If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #366 » de Cristina » 12 Mar 2012 11:39

Cutu?

Imagine
awwww

Mesaj #367 » de ostil » 12 Mar 2012 13:40

zici ca este o vrabiutza =))
Imagine

Mesaj #368 » de Jackson » 12 Mar 2012 13:42

Cutu Fluffy!!! :D
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #369 » de Cristina » 13 Mar 2012 10:57

ostil scrie:zici ca este o vrabiutza =))

Da?

Jackson scrie:Cutu Fluffy!!! :D

Pacat insa ca nu ramane asa... forever!!! :ymsigh:

P.S. Imagine

My First video Upload

Mesaj #370 » de Tig3rMan » 13 Mar 2012 18:34

E un test atat vreau sa imi spuneti daka e ceva neinregula cu videou k e un test. ok

Asta e primu meu video:

Ultima oară modificat de Cristina pe 13 Mar 2012 18:57, modificat 1 dată în total.
Motiv: Te rog frumos posteaza link-urile youtube normale. Ai si tutorial pe forum daca nu stii cum sa faci asta.
Imagine

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 27 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks