abuz Artamess (topic devenit aberatie totala)

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: abuz Artamess

Mesaj #31 » de Davidoff » 11 Apr 2014 22:31

Stiu, Yahoo =)) Ar trebui sa treaca la urmatorul pas cu talentul lui :)))
Imagine

Mesaj #32 » de Gigel » 12 Apr 2014 02:12

Eu tot ma mir ce cauta Nashu in cocina.
Imagine

Mesaj #33 » de Bogdan » 12 Apr 2014 08:59

Gigele fiecare e liber sa isi aleaga "cocina"...asa cu si tu ti.ai ales.o :).Ideea e ca si in cocina respectiva sunt niste reguli pe care trebuie sa le respectati...TAMPITILOR! Nashu acea cancelarie o reprezint eu, si trebuie sa faceti ce spun...daca nu, sunteti liberi ca pasaricile!

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #34 » de Nashu » 12 Apr 2014 11:25

Bogdane, ce te face sa crezi ca nu stiam cine reprezinta cancelaria??? Ma bucur ca ai inteles, postul iti era adresat in mod direct. Daca vrei sa dictezi ce harti sa se joace, de ce mai exista rtv, de ce mai sunt harti la alegere care nu sunt pe placul tau?? mai taie din ele, da-le dreaqu! Daca vrei dictatura mai ai si alte optiuni.... n-ai vrea tu sa ne punem nickul ales de tine? :-o :-o
Si care e problmea daca 15 insi vor la un moment dat sa joace hp35, asa... de caterinca??? nu le dai tu voie? ca nu vrei harti mici cand sunt jucatori multi??

Cat despre tine, Thony... e o placere sa-ti citesc postarile, ma amuz copios =)) =)) =)) =)) =))

Mesaj #35 » de Bogdan » 12 Apr 2014 12:24

Nashu daca vrei, iti voi face si tie explicatia in paint, poate asa vei intelege ca regulile sunt reguli, nu "flori de mucigai" de Arghezi.
Daca asta e regula impusa de mine care e pb?...apropo te-ai uitat pe topicul dat mai sus sa citesti ce trebuie sa faca un admin cand sunt +10 jucatori si iese o harta mica la vot? De ce sa se faca caterinca in 15 insi pe 35hp iar peste 20 de min sa mai fie doar 5 jucatori ca sigur nu le va placea la toti harta, cand se poate face caterinca pe o harta mare, clasica in 30-40 de jucatori?...pai ori vrem sa marim comunitatea ori facem caterinca pe 35 hp cu 2 padurari prezenti?!
Citeste topicul ala si vei intelege in cele din urma...daca nu astept confirmarea de la tine ca vrei explicatia si in paint.

Ms
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #36 » de DeeJay » 12 Apr 2014 12:27

dada eu vreau explicatia in paint haha
ar trebui sa faci un topic "Explicatiile lu Nik in paint" hhahaah

I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #37 » de Cristina » 12 Apr 2014 12:48

@Gigel : foarte nesimtit comentariul tau. Te rog sa nu te mai pronunti daca nu ai nimic de spus in legatura cu subiectul pus in discutie. :)

@Nashu: cat timp a fost activ plug-in-ul care baga la vot harti in functie de numarul de jucatori si chiar restrictiona nominate-ul hartilor mici cand erau peste 10 jucatori, nu s-a plans nimeni ca un rahat de plug in dicta ce harti sa se joace. Ironia.

Sau poate nici nu ati observat plug in ul ala. :)

Mesaj #38 » de Eseth » 12 Apr 2014 13:36

Cristina scrie:Sau poate nici nu ati observat plug in ul ala.

Tot ce e bun se considera normal si ramane neobservat. Au observat pluginul dupa ce apareau voturi cu optiuni pe mai multe pagini si nu in ordinea care trebuie.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #39 » de Gigel » 12 Apr 2014 15:04

Cristina scrie:@Gigel : foarte nesimtit comentariul tau. Te rog sa nu te mai pronunti daca nu ai nimic de spus in legatura cu subiectul pus in discutie. :)

Pai tocmai, ca e fix pe subiectul pus in discutie ! Ce vroiam eu sa sintetizez in acea fraza este ca nu stiu ce cauta un jucator ca Nashu sa se certe din pozitia de adminator. Ma joc asa de frumos pe server si fara admin, n-aveti voi idee. Si culmea e ca verific forumul asta mai des decat 90% din admini, fara sa-mi bage nimeni sula-n coaste. Cat despre reclamatie, s-au intamplat destule la fel si n-a zis nimeni nimic. S-a vrut de la inceput helperi care NU ajuta cu nimic. Degeaba ii dai omului admin daca el tre' sa dea rtv. N-am vazut pe niciunul sa faca un vot frumos cu harti, n-am vazut pe niciunul sa vina cu propuneri de harta (gen, schimbam in xxx ? da/nu) De ce ? Pentru ca voi NU vreti oameni admini pentru asta. Ati vrut de la inceput sa aduceti admini si sa le bagati in gura regula suprema, cea cu jucatul doar pe xb (de fel, foarte inteleapta). Trebuie sa intelegeti ca odata ce adoptati cantitatea, calitatea scade automat.

NU am nimic cu nimeni !

PS: Ca si playeri de CS:S n-ar trebui sa-l luati pe Nashu in banana. Totusi, pe majoritatea va despart mai bine de 4000 (patru mii) de ore...
Imagine

Mesaj #40 » de Algorythm (!user banat!) » 12 Apr 2014 15:07

Moaaaaa :)))) cine s-a gasit sa faca reclamatie :))))). Pai ba baiatule, acum vreo luna nu erai tu cel care baga harti dupa bunul plac chiar daca la vot iesea altceva? Eram pe server si ti-am atras atentia ca ai bagat harta care nu a iesit la vot. Incercai sa ma aburesti ca nu e adevarat. Ai bagat personal harta dupa bunul plac. Asa ca nu mai face reclamatii pentru lucruri pe care si tu le faci.
sarcasm

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 13 Ani, 7 Luni si 31 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks