Fotbal - pasiunea noastra!

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Fotbal - pasiunea noastra!

Post #31 » by Cristina » 07 Sep 2011 10:11

Castiel wrote:S-a terminat 0 - 0 ...

Au jucat aia cu rezervele!?! :-?

Bogdan wrote:stadion minunat.........au aparut brazdele de teren de ziceai ca sunt numai cartitosi pe sub gazonul ala de cacao...ca de obicei dam cu bata in balta cu ceva.......

Brazde? CRATERE??? Imi era frica sa nu se piarda careva in una din gaurile alea. #-o

MI-a placut la pauza cum se repara gazonul... 8-| Foot Work Baby!

Post #32 » by Gh30 » 07 Sep 2011 10:21

Pe acelasi teren vor juca meciurile din europa Steaua, Rapid si Otelul. Probabil Steaua si Rapid vor juca si in campionat tot acolo ca nu au stadioane. :)) Nici nu vreau sa ma gandesc cum va arata gazonu dupa 2 meciuri la interval de 2 zile. :|
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #33 » by DeeJay » 07 Sep 2011 10:23

mai bine se apuca de scos cartofii de pe holda =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #34 » by ALex » 07 Sep 2011 10:45

DJ wrote:mai bine se apuca de scos cartofii de pe holda =))

Pacat, la cati bani au bagat in stadionul ala, dar probabil jumatate din fonduri le-au folosit ca sa plateasca mita asa ca nu ma mira.

Despre rezultat: cred ca e mai mult decat respectabil.

Post #35 » by Bogdan » 07 Sep 2011 11:05

bine ca nu au bagat aia alunecari d-alea mai tari ca descopereau vreun os de dinozaur prin craterele care se formau pe acolo =)))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #36 » by ostil » 07 Sep 2011 12:02

cum sa faca nik alunecari din alea , nici nu aveau cum doar daca vroiau ingropati inainte de termen ( se scufundau )
Image

Post #37 » by TheQ » 07 Sep 2011 15:25

Bogdan wrote: De joc ce sa spun...Piturca a facut ce a putut tinand cont de jucatorii pe care i-a avut la dispozitie...cu putin noroc puteam sa dam gol, dar e bine si asa....vina nu e a lui ca nu ne-am calificat...ci a incompetentului de razvan lucescu care se da mare antrenor dar de fapt el primeste indicatii de la taicasu si cand se duce la wc.

Problema nu e scoru sau ca au ratat calificarea pt ca sansele erau de mult mici dupa egalurile cu albania si belarus da piturca putea naibi sa joace si el mai ofensiv ca intreg meciu o avut 5 fundasi 2 mijlocasi defensivi si 1 atacant.Sa fim seriosi ala nu se poate numi atac.
Si tocmai din cauza ca nu mai conta prea mult meciu asta ar fi putut sa joace macar cu 2 atacanti pentru ca nu cred ca ii lua nimeni capu daca macar ar fi incercat sa joace ceva asa am stat ca un zid de beton si cam atat.(tocma de aia a fost huiduita schimbarea lui marica din min 90,nu din cauza jucatorului ci pentru ca a fost o schimbare complet aiurea care nu isi mai avea rostu si pentru ca s-ar fi putut incerca ceva in atac cu muuult mai devreme tinand cont ca era cunoscuta situatia din meciul bosniei).
Overall same ol' shit as always.Better luck next time. 8-|

Post #38 » by iseedead » 07 Sep 2011 20:45

wai asa cap asa caciula, pana nu o sa invete marii nostri jucatori de fotbal ca fara daruire si munca nu ai cum obtine ceva... vor obtine nimic. si fratilor aicisa la imperecherea romilor unde ma aflu eu acum plecat la dracu in praznic am observat un lucru in drumul meu spre munca trec pe langa o scoala, indiferent ca ploua, ninge, fulgera,cade cu stanci din cer,bate vant si orice altfel de intemperie o fi copii cu antrenorul sunt frate pe terenul de fotbal (desigur calitatea gazonului e mult peste ce ati vazut la megastadionul nostru) si sa ii vezi cum fug ma aia de manaca pamantul si nu se mai plang si nu mai le curg lacrimiorele ca ii doare.

Post #39 » by DeeJay » 31 Oct 2011 12:38

NO COMMENT! =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #40 » by Bogdan » 31 Oct 2011 12:57

lol frate....ce perversa i-a dat ala...am vazut si eu aseara si am ramas socat :|
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 9 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks