Reallife Story

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Reallife Story

Mesaj #21 » de Gigel » 28 Ian 2014 14:59

Un sut in fund, un pas inainte ! Cine a trecut prin ce-a trecut copilu' stie ce zic.
Imagine

Mesaj #22 » de kata8886 » 28 Ian 2014 15:43

Cristina (Re: Post 20), ei sunt ceva de negativ sau sunt upfuckeri , adica mereu sunt pusi acolo sa iti puna bete in roate
Cheloo

Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi?
In jur e pace, nu-mi place In suflet port un razboi
Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta
Si nu sunt genul sa va car torta
...

Mesaj #23 » de Algorythm (!user banat!) » 28 Ian 2014 16:16

Pardon, eu stau la etqajul doi si nu am bete. Tind sa cred ca nici kata88886666666 nu are roate, daca are in cazul asta e naspa :(.
sarcasm

Mesaj #24 » de thony » 28 Ian 2014 16:32

kata8886 (Re: Post 9), =))
Imagine

Mesaj #25 » de Algorythm (!user banat!) » 28 Ian 2014 17:41

ba sparta ai trecut de la salam de biscuiti la salam cu ciori?
sarcasm

Mesaj #26 » de thony » 28 Ian 2014 17:48

nu de ce ca am pus melodia aia???i se potriveste de aia am puso aicia
Imagine

Mesaj #27 » de Arici » 29 Ian 2014 21:47

kata8886 (Re: Post 1), Sfaturile pe care le cauti tu nu le gasesti aici ci la un psiholog. Sigur ai la scoala in care esti si daca nu atunci intreaba pe cineva de incredere. Nu le spune prietenilor sau colegilor de problemele tale pentru ca NU este ceva cu care sa te dai mare si unii au pareri diferite si profita sau isi bat joc de tine daca le zici.

Mesaj #28 » de ROOGix » 30 Ian 2014 00:02

K-Roland (Re: Post 27), de ce k-roland esti tu asa sigur ca la un psiholog gasesti raspunsurile astea ? Gandeste-te ca nu e singurul care o trecut prin asta , mai sunt si altii . La un psiholog nu faci decat sa te impaci cu ideea , atat te poate ajuta el , nu iti poate zice sa iei atitudine de acuma inainte . Sa ai grija cu cine umblii , ce faci si in ce anturaje ajungi . Ideea principala e ca baiatul sa se tina de scoala , chiar daca o sa-i fie greu si sa incerce sa vorbeasca cum ai zis tu cu 1-2 prieteni de incredere , care l-ar putea consola si incuraja sa fie puternic . Mai mult tine la inima un cuvant de la un prieten decat de la un psiholog :) . Si crede-ma ca stiu ce vorbesc aici si prin ce trece .
Imagine
Imagine

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 13 Ani, 7 Luni si 21 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks