OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin, Cookie

Re: OffTopic

Mesaj #1251 » de Eseth » 04 Mar 2014 23:47

Am cautat si eu prin loguri si n-am gasit nimic.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #1252 » de DevilCurse » 05 Mar 2014 01:47

Mda, trist atunci. Nu m-am gandit ca poate aparea in consola un votecancel. Ce-i drept eram vreo 7 admini online si nimeni nu a facut treaba asta.

Oricum ar fi, ideea e ca un astfel de comportament mi se pare aiurea. Nu stiu daca faptul ca ai anumite comenzi fata de restul jucatorilor te lasa sa-ti faci de cap :).

Mesaj #1253 » de Cristina » 05 Mar 2014 10:40

Eseth scrie:Am cautat si eu prin loguri si n-am gasit nimic.

Eu am gasit o singura chestie legata de vot.
Cod: Selectaţi tot
""XilDen<131><STEAM_0:1:52079929><>" initiated a generic vote.L 03/04/2014 - 15:34:35: [basevotes.smx] "XilDen<131><STEAM_0:1:5"

In rest nici un Cancel vote nimic.

Dar ca idee, ORICE ADMIN vede in consola numele adminului care da la vot sau da ban, mute, kick, gag, slay...
Parca aparea ceva de genul ' [SM]nume admin Muted Gigel' . NU? Vic? :-?

Si poate oricine sa faca SS sau sa ia copy/paste textul. Desi mai bun e un SS.

Mesaj #1254 » de Eseth » 05 Mar 2014 14:26

Cristina (Re: Post 1253), Asta am gasit si eu..

Cristina scrie:Parca aparea ceva de genul ' [SM]nume admin Muted Gigel' . NU? Vic?
Daca stii cum sa dai acele comenzi, nu, nu apare nimic. :))
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #1255 » de Cristina » 05 Mar 2014 18:35

Deci sau avem admini care nu stiu sa se uite in consola ....sau avem admini care stiu prea multe si nu lasa nici o urma... ninja! 8-|

Mesaj #1256 » de DevilCurse » 05 Mar 2014 22:23

Eseth scrie:Cristina (Re: Post 1253), Asta am gasit si eu..

Cristina scrie:Parca aparea ceva de genul ' [SM]nume admin Muted Gigel' . NU? Vic?
Daca stii cum sa dai acele comenzi, nu, nu apare nimic. :))

Tind să-ți dau dreptate. Îmi aduc aminte vag de pe vremea cs-ului 1.6 că erau anumite comenzi (parcă de la rcon) care puteau fi date fără să apară urme.

Ideea e ca pe mine mă lasă rece acel cancelvote, ci mă deranjează gestul omului. Nu a avut curajul să zică care a fost, a tăcut mâlc și se făcea că plouă. Dacă de la un jucător nu am pretenții, dar măcar din grupul băieților și fetelor vesele care se numesc admini, am pretenții să fie cu capul mai pe umeri.

Mesaj #1257 » de Cristina » 07 Mar 2014 19:31

Imagine
Imagine
Imagine

;;)

Mesaj #1258 » de Gigel » 08 Mar 2014 02:06

Sa ne traiti FEMEILOR ! :-*
Imagine

Mesaj #1259 » de sNex » 08 Mar 2014 19:28

Imagine Imagine
Imagine

Imagine

Mesaj #1260 » de Cristina » 08 Mar 2014 21:40

Gigel (Re: Post 1258), mai mult decat va doriti. =))

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks