Cristina scrie:1. Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?
2. Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?
3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)
4. Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?
...offf...
...am uitat sa raspund si la intrebarile astea:D1. As vrea sa ajung pe la cascada niagara sa ma dau cu barca.
2. Bogdan, Bogdanel, NiK, Zarni, Taliba...si cam atat

3. Nu vrea sa schimb nimic...sunt perfect
...vreau doar sa fiu sanatos.4. Pfff...sunt mai multe amintiri funny la naiba...la varsta de 6-7 ani am cazut ca paduraru pe burta direct intr-o balta cu noroi si am ramas acolo infipt pana a venit mama sa ma ia, pe la 14 ani am cazut intr-o gropa de 5-6 metrii pentru ca m-am speriat de niste albine iar un amic de-al meu tipa la mine sa nu ma dau in spate iar eu exact asta am facut
, alta amintire cand am daramat 2 clai de fan ale unui vecin de-al lui Alex (prieten de-al meu) si apoi am fugit la el acasa (ghiciti cine si-a luat bataie atunci...daca va ganditi la mine ati gresit
), alta data am fost la ciordit de cirese, desi am 3 ciresi in acasa, iar un prieten de-al meu a ramas atarnat cu capul in jos dupa ce o craca i-a intrat in pantaloni, alta data cand eram prin clasa a 10-a ne strangeam in fata scolii noaptea si il imbracam pe unu in vesta d-aia verde fosforescent si il puneam sa opreasca tirurile pe dreapta...faza e ca si mergea si apoi sa vezi fuga pe noi
...si mai sunt multe altele...nu cred ca suporta forumul cat am eu de povestit
)