Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Mesaj #11 » de Andu_XB » 29 Ian 2012 20:41

A fost odata cu mult timp in urma....... cred ca deja v-am plictisit. Asa. Ca de obicei eu mereu ma duceam pe la Nik cand eram la bunici. Si, intr-o zi m-am dus la el si am vazut ca se joaca acest joc cu impuscaturi. Aveam 9 ani, si mi-a placut la nebunie. Atunci i-am cerut sa-mi dea si mie sa trag o data. Am tras aiurea si Nik a murit, impuscat in cap de DeeJay :)) .
Atunci i-am cerut sa-mi dea si mie jocul si asa m-am apucat sa joc pe ypeo cu DJ si cu Nik. Steamu mi l-am luat cand nu a mai mers Ypeo pe non steam. Apoi s-a shokat acest server numit Ypeo si s-a inventat comunitatea XB[Ro] si restul e istorie........

PS: nu-mi vine sa cred ca am scris atat si ca am citit-o de 5 ori sa nu aiba greseli.

Re: Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Mesaj #12 » de DzL » 31 Ian 2012 12:53

Nu mai stiu exact ce varsta aveam cand am descoperit CS eram kinder oricum,stiu ca m-am dus la o sala de internet sa vorbesc cu cineva din afara si am vazut acolo jocuri :O eu nu avam asa ceva acasa am stat o ora sa gasesc de unde se intra in harti cu boti,prosti din astea si dupa vre-o zece minute ii aud pe aia unde sa intru sa jucam toti pe LAN am intrat m-au rupt aia logic,pana cand vine un tigan la mine si intra ala pe unde dracu intra imi baga AIM si WALL :) va da-ti seama ca era sa iau bataie de la toata sala :))
Asa am descoperit io CS si ma duceam aproape zilnic sa joc,pana cand mi-am bagat net acasa.
Femeile nu gem,femeile compot!
Imagine

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 3 Luni si 10 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks