Hai s-o ardem trist !

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Hai s-o ardem trist !

Post #11 » by Jagermeister » 11 Jan 2012 19:28

Nu esti singura...

Bon Voyaje! Merry Christmas! TTL Zeneca ;)

Post #12 » by Bogdan » 11 Jan 2012 19:35

haha...le dau ban si gata...ce atata telenovela. Asa mi s-a pus mie marele admin si gata..nu mai stau sa citesc nimic :). Ms pt sustinere =))...zici ca sunt base :D. M-au luat la misto si d-aia le zic pa, sa cante la alte mese ;). O sa dau ban la toata lumea...inclusiv mie...aaaaaaaaaaaaaaa ~X( =))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #13 » by ostil » 11 Jan 2012 19:46

%-( :-ss 8-} :(( X( (-| (-| (-| (-| (-| (-|

si nici macar nu eprima tot ce imi trece prin minte acum
Image

Post #14 » by zNk » 11 Jan 2012 20:19

Jagermeister wrote: Nu intra pe alte servere decat pentru a face reclama la serverul nostru!

Adica eu daca parte din comunitatea voastra, nu am voie sa intru pe altele servere ? Nu vi se pare putin absurd ?

Jagermeister wrote: Mie imi pare rau ca ne parasesti ZnK, intotdeauna am crezut ca esti om de distractie si umor, de-aia o mai ardeam aiurea pe server si-ti mai ziceam Zeneca, pentru ca am vazut ca tii la gluma si nu esti un ofticat din ala de genu:

Pfoaaa vere pai pe mine ma cheama Grigore Ureche si tu mi-ai zis Grig Urecheatu haaaa tre sa ne taiem! Sambo gata!

Nu ai crezut, ci sunt, dar trebuie sa ma exploatezi.

Bogdan wrote:Stiati cu totii ca nu vreau sa jucati acolo

Eu nu stiam.NU caut consolare ! Eu nici nu stiam ca ai ceva cu acel srv, pana azi. Pe Crip am crezut ca te-ai enervat ca a intrat in clanul lor si nicidecum ca a intrat pe server SA SE JOACE !

Cristina wrote: znk e nou si nu ne cunoaste.

Mda...aveti o gramada de fete, unii ;;)

Bogdan wrote:nu mai stau sa citesc nimic

Da, pana la urma ce conteaza ca ala are pareri ? La faza asta mai surprins. Puteai sa-mi fi cel mai bun tovaras, sau taicamiu si tot te contraziceam. Pai cu atitudinea asta ne arati cat de mult iti pasa. Daca glumesti, scuza-ma dar nu am mancat din aceeasi farfurie.
Replica asta nu ti-o dau pentru ca doresti sa ma arunci din com !

Cristina wrote:Apropo... deci pleci?

Imediat ce primesc ban pe srv/forum.

Intrebari pe care ZnK le adreseaza mai marilor sefi ai comunitatii ! Inconveniente, pareri.
Sunt in XB.Nu vreau sa-i parasesc pe oamenii care mi-au acordat incredere. Vreau sa joc 5 minute din totalul de 20 min pe un alt server, din diferite motive. De ce nu ma lasati ?
Unde este topicul "Pareri" sau "Cum sa devenim mai buni?"
PS: Daca nu vreti sa deveniti mai buni scuzati-mi intrebarea.
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Post #15 » by Bogdan » 11 Jan 2012 21:10

ti-am explicat pe ce server nu sunt de acord sa nu joci, nu am zis ca trebuie sa jucati doar pe xb,puteti juca pe orice alt server dar nu pe al tradatorului...nu stiai ca ma enerveaza asta?...pfff...cat poti sa minti...atunci de ce dadeai cu papagalu ca ia uite cum joaca crip acolo, ia uite cum joaca nush cine acolo, hai sa iti dau printscreen, da-le baan...in fine, ne vedem pe server :) :ymdevil:

Image

Post #16 » by zNk » 11 Jan 2012 21:23

Bogdan wrote:ti-am explicat pe ce server nu sunt de acord sa nu joci, nu am zis ca trebuie sa jucati doar pe xb,puteti juca pe orice alt server dar nu pe al tradatorului...nu stiai ca ma enerveaza asta?...pfff...cat poti sa minti...atunci de ce dadeai cu papagalu ca ia uite cum joaca crip acolo, ia uite cum joaca nush cine acolo, hai sa iti dau printscreen, da-le baan...in fine, ne vedem pe server :) :ymdevil:

Deci pretene Nik, o dau in tiganisme ! Sa ma despart eu de pretena mea ( cu care am un an jumate) daca stiam ca urasti acel server. Nu stiam ca te enerveaza, am prins atata cu legatura la serverul ala, si citez.
Nik say " Crip am auzit ca esti in acel clan" din asta am rezultat ce este si omenesc si te sustin ca nu este frumos sa ne incurcam cu altii. PRO ptr asta
Dupa ce i-ai mai spus lu Crip ca "ba obez incompetent ca numai ai voie o secunda ca o sa ai ban si pe scaunul de la pc" ( ai zis cv de genu, am memorie buna)...Dar nu ai generalizat. Ca nu toti numai avem voie. Asta vreau sa reliefez. Nu te oftica pe mn, totul a fost fara absolut nicio intentie.
Ok hai pe srv !

Rog administratorul sa stearga acest topic, daca este de acord !
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Post #17 » by Bogdan » 11 Jan 2012 21:57

hehe...in mod normal ar fi trebuit sa intelegi ca nu ma refer doar la cric :) Hai sa incheiem discutia aici. Prea multa telenovela :P

Image

Post #18 » by Cristina » 11 Jan 2012 22:15

Hai mai lasati-o in cacat de treaba.
Ce puii mei e aici?

Se umfla orgoliul in voi si va comportati ca niste dinozauri.

Nik, nu ai motive bine intemeiate pentru a da ban pe server sau pe forum. CLAR?
In plus exagerezi foarte tare in momentul de fata si tu faci toata chestia asta o telenovela.

zNk, nu primesti ban si nu te expediaza nimeni insa nerespectarea ...sau dezinteresul tau total fata de regulamentul XB ma face sa cred ca meriti o excludere din XB-ul oficial.
Multi ti-au spus unde este partea ta de vina insa tu ai preferat sa arati cu degetul in alte directii.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA< ma depima toata discutia astaaaaaaaaaaaaaaa.
Ce pisici este in neregula cu voi??!!?! V-a lovit 2012 in cap, cand a venit!?!?!? ~X(

Post #19 » by Eseth » 11 Jan 2012 22:33

Scriu doar un lucru: NiK n-o sa-i dea ban lui zNk (chiar de ii da, i-l scot imediat) punct!

acum explic de ce: Nu e nici un motiv de ban. Nimeni nu este legat cu forta de serverul nostru. Poate doar adminii care au anumite responsabilitati fata de acest server nu au voie sa intre pe alte servere (e scris si in reguli). Este scris intr-o regula aici precum ca "Nu intra pe alte servere decat pentru a face reclama la serverul nostru! Fidelitatea iti va fi rasplatita! -- nerespectarea acestei reguli poate duce la excluderea ta din XB[RO]!" mi se pare cam absurda. Dintr-o parte e bine ca sa stie padurarii ce intra la noi in clan ca nu e bine sa ne paraseasca, dar nu-i putem forta sa joace doar la noi. Cine o sa stea si o sa monitorizeze cine si pe care servere joaca? Singur am vazut o multime de la noi care mai intra pe alte servere (nu spun pe nume ca nu e cazu). Din aceasta regula ar rezulta o excludere in masa. Deci revenim la subiect. zNk posibil ca nu a citit atent regulile stiind ca si in orice alta comunitate membrii nu sunt fortati sa fie extrem de fideli asemeni unora de la noi care sunt devotati acestei comunitati. Eu l-am vazut o singura data jucand la aia pe server + cazul de azi sesizat de Cristina precum ca a jucat jumate de zi acolo. Pentru asa ceva nu se ia BAN. Sunt total impotriva ca zNk sa ia un BAN absolut aiurea. E un padurar cumsecade si nu ne va trada niciodata si faptul ca a intrat de doar 2 ori pe un server strain (indiferent al cui este) nu este un motiv nici pic de serios pentru BAN. In caz ca va lua totusi ban-ul voi fi foarte dezamagit!

P.S. sper sa luati o decizie cat se poate de corecta si sa ganditi la rece.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #20 » by Alejandro » 11 Jan 2012 22:56

Eseth wrote:Scriu doar un lucru: NiK n-o sa-i dea ban lui zNk (chiar de ii da, i-l scot imediat) punct!

acum explic de ce: Nu e nici un motiv de ban. Nimeni nu este legat cu forta de serverul nostru. Poate doar adminii care au anumite responsabilitati fata de acest server nu au voie sa intre pe alte servere (e scris si in reguli). Este scris intr-o regula aici precum ca "Nu intra pe alte servere decat pentru a face reclama la serverul nostru! Fidelitatea iti va fi rasplatita! -- nerespectarea acestei reguli poate duce la excluderea ta din XB[RO]!" mi se pare cam absurda. Dintr-o parte e bine ca sa stie padurarii ce intra la noi in clan ca nu e bine sa ne paraseasca, dar nu-i putem forta sa joace doar la noi. Cine o sa stea si o sa monitorizeze cine si pe care servere joaca? Singur am vazut o multime de la noi care mai intra pe alte servere (nu spun pe nume ca nu e cazu). Din aceasta regula ar rezulta o excludere in masa. Deci revenim la subiect. zNk posibil ca nu a citit atent regulile stiind ca si in orice alta comunitate membrii nu sunt fortati sa fie extrem de fideli asemeni unora de la noi care sunt devotati acestei comunitati. Eu l-am vazut o singura data jucand la aia pe server + cazul de azi sesizat de Cristina precum ca a jucat jumate de zi acolo. Pentru asa ceva nu se ia BAN. Sunt total impotriva ca zNk sa ia un BAN absolut aiurea. E un padurar cumsecade si nu ne va trada niciodata si faptul ca a intrat de doar 2 ori pe un server strain (indiferent al cui este) nu este un motiv nici pic de serios pentru BAN. In caz ca va lua totusi ban-ul voi fi foarte dezamagit!

P.S. sper sa luati o decizie cat se poate de corecta si sa ganditi la rece.

asta sustin si eu tare si raspicat ... mai putin cu scosul banului deoarece nu cred ca stiu cum :)) halal admin

si apropo ... cristina "alejandro ... mai rar" ... din pacate exista si alte activitati ... o lume intreaga .. nu numai css ... deh
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 9 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks