Limbaju!!

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Limbaju!!

Post #11 » by puf1k » 16 Dec 2012 17:40

BurNie (referitor la Postul 3), =)) =)) =)) no comment
Image

Post #12 » by Bogdan » 16 Dec 2012 17:43

mdea...burnie...eu zic sa ii ceri nr de telefon al profei tale de romana si sa o intrebi inainte cand ai de facut vreo reclamatie, sa vezi ce parerea are si ea. ;)
I see...pai d-aia iesim la pensie mai tarziu decat inainte si ne pun astia sa muncim pana la 70 de ani...pt ca nu o sa aiba mai mult ca sigur cine sa ne plateasca pensiile si s-au gandit ca mai bine sa nu o mai apucam =)) :)))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #13 » by Stefan » 16 Dec 2012 17:54

Frate Burnie, serios... daca vine careva si zice ''plm'', gata ii faci reclamatie ? /:)
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Post #14 » by BurNie » 16 Dec 2012 18:16

Da Stefan,ii fac.. Si iti zic si de ce... Pentru ca cand eu am injurat repede o reclamatie si gag/mute (SI ERA PRIMA OARA!) Asa ca da.. Oricine mai injura ii fac reclamatie.. Mi-a ajuns ca eu am primit atunci gag/mute si ei nu primesc.. Si toata ziua cand sunt pe server numa injuraturi aud..
Image
Image
Respecta,si vei fi respectat!!

Post #15 » by DeeJay » 16 Dec 2012 18:17

BurNie (referitor la Postul 14), pai e bine ca le faci numa sa fie injuraturi nu dastea inchipuite de tine..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #16 » by Cristina » 16 Dec 2012 18:17

V-am mutata la Aberatii, ca vad ca subiectul e pe placul vostru.
Subiectul , in cazul de fata, fiind MUIEREA! B-) If you know what I mean! ;;)

\ post actualizat: 16.12.2012 | 5:18 pm (zonă timp forum=GMT+2) /

BurNie wrote:Da Stefan,ii fac.. Si iti zic si de ce... Pentru ca cand eu am injurat repede o reclamatie si gag/mute (SI ERA PRIMA OARA!) Asa ca da.. Oricine mai injura ii fac reclamatie.. Mi-a ajuns ca eu am primit atunci gag/mute si ei nu primesc.. Si toata ziua cand sunt pe server numa injuraturi aud..

DE CATE ORI TREBUIE SA-TI EXPLIC : NU ERA PRIMA UOARA IN CAZUL TAU!
ERA A 10236593458 UOARA!

Post #17 » by BurNie » 16 Dec 2012 19:38

A CATAAA? :)) :)) =)) =))
Image
Image
Respecta,si vei fi respectat!!

Post #18 » by Banksy » 17 Dec 2012 17:02

Doamne Burnie daca pentru asta ai postat .. E adevarat ca e urat se adresezi unei femei asa dar ai exagerat din punctul meu de vedere .

Post #19 » by Pikachu » 19 Dec 2012 18:54

BurNie wrote:Muiere de cand inseamna femeie??

ce tare nu stia bjxb
Image

Post #20 » by GoGe » 21 Dec 2012 17:36

Burnie,odata daca injura unul,ii spui sa se calmeze,daca nu sunt admini CHEMI unul din lista ta cu prieteni de la Steam si daca se tot repeta si nu vine niciun admin,abea atunci ii faci reclamatie.
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks