Reclamatie de kko

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Reclamatie de kko

Mesaj #1 » de ShArky » 04 Dec 2011 01:30

Injuraturi pe chat + voice si flash pe harta 2010 pe care e interzis sa folosesti flash :)

2000_0001.jpg
2000_0001.jpg (244.47 KiB) Vizualizat de 203 ori

1.La injuratura cu voice-ul nu am reusit sa inregistrez fiindca nu aveam nici un program de a inregistra ce zicea :)

Dar martori am pe CRIP la fel si la flash:P

M-am saturat de badarania lui :)

Re: Reclamatie Iron:)

Mesaj #2 » de Jackson » 04 Dec 2011 02:14

Ce sa zic... :-? ... urit din partea lui!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #3 » de Cristina » 04 Dec 2011 12:31

BWAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAH... Vai Ironeleee, ce urat ,ce urat, odios. [-(

Va mai amintiti cand facea Ironel cerere de Admin pe server, iar la raspunsul "NU" el a sarit de cur in sus cum ca Eu "nu stiu ce vorbesc".
Doamnelor si domnilor , ShArky vi-l prezinta pe adevaratul Iron.
Aplauze va rog! :ymapplause:

Mesaj #4 » de Gh30 » 04 Dec 2011 12:57

Hmm :-? nimic surprinzator. :)) Nu cred ca e cineva care nu sa asteptat ca o data si-o data sa se intample. Cine stie, poate a mai injurat el si alte dati dar mai strategic, fara sa vada nimeni. :))

Si oricum din cate imi amintesc nu mai face parte din clan. Nici nu stiu de ce mai poarta tagul. Parca el vroia desfiintarea contului pe forum si apoi s-a apucat sa ne faca harti si balade. =))
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #5 » de WALID » 04 Dec 2011 14:09

Ba sharky ai dreptate ca au inceput multi sa injure si sa vb mult.Ba nu zic sa nu vb la microfon dar mai incet si mai rar....:):D
Imagine
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Mesaj #6 » de Cristina » 04 Dec 2011 14:26

Gh30 scrie:.... Cine stie, poate a mai injurat el si alte dati dar mai strategic, fara sa vada nimeni. :))...

Ca un exemplu, cine stie cat de injura el pe noi ACUM. #-o

Gh30 scrie:Si oricum din cate imi amintesc nu mai face parte din clan. Nici nu stiu de ce mai poarta tagul. Parca el vroia desfiintarea contului pe forum si apoi s-a apucat sa ne faca harti si balade. =))

Haha, exact exact! :))
Oare acum ce o sa mai faca? :-?

walid97 scrie:Ba sharky ai dreptate ca au inceput multi sa injure si sa vb mult.Ba nu zic sa nu vb la microfon dar mai incet si mai rar....:):D

8-| Si uite cum apare si musca... Bzz bzzz. Total aiurea. TOTAL! :-w

Mesaj #7 » de Bogdan » 04 Dec 2011 18:19

tigaie s-a apucat sa prinda muste cu tigaia =))...terminati cu paracismele:) astea...parca e singurul care a injurat :). Oricum admin sau alte chestii nu va primi never pt comportamentul lui neechilibrat...ma gandeam sa ii dau o cheie de 15 =)).
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #8 » de Mishu » 05 Dec 2011 20:33

Oricum este un comportament total inadecvat pentru server si comunitate... ok este server public dar asta nu inseamna ca suntem pe campie.... (suntem in padure :)) ).

Eu cand eram admin nu permiteam asa ceva, dadeam tot ce aveam (gag, mute, kick, ban... ) depinde de nivelul nesimtirii...

Parerea mea.

O seara buna,
Mishu
Imagine

Imagine

Mesaj #9 » de Dami_eLit » 05 Dec 2011 20:46

vreu intelepciune , si dreptate . aleluia

Mesaj #10 » de newsee97 » 14 Dec 2011 12:40

Chiar nu mai pot de ras :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Domnu ShArky imi poti spune te rog in ce ipostaza am injurat ?
Ca doar nu sunt nebun sa incep sa injur asa pe toata lumea!
Exista un motiv IL CUNOSTI ?
Data viitoare cand o sa fiu in jurat deja de fiecare data cand intru pe server fac cate un demo ,
nu mai pun la socoteala seara in care ramasesem doar eu cu Dami si Alex cand am fost facut "Bulangiu" , etc de catre stimati nostri colegi .
SERVERU NECESITA IMBUNATATIRI
SI XB normal merge din nou foarte bine :D :D
ShArky iti sugerez sa inveti comenzile de la Counter ca nuti trebuie PROGRAM , iti trebuie sa sti doar comenzile utile
BAFTA

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks