Hai sa ne destindem !

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Hai sa ne destindem !

Post #11 » by Bogdan » 03 Feb 2012 12:32

Cristina wrote:1. Care este singurul loc din lume unde vrei neapărat să ajungi?
2. Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?
3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)
4. Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?

...offf... #-o ...am uitat sa raspund si la intrebarile astea:D
1. As vrea sa ajung pe la cascada niagara sa ma dau cu barca.
2. Bogdan, Bogdanel, NiK, Zarni, Taliba...si cam atat :))
3. Nu vrea sa schimb nimic...sunt perfect :)) ...vreau doar sa fiu sanatos.
4. Pfff...sunt mai multe amintiri funny la naiba...la varsta de 6-7 ani am cazut ca paduraru pe burta direct intr-o balta cu noroi si am ramas acolo infipt pana a venit mama sa ma ia, pe la 14 ani am cazut intr-o gropa de 5-6 metrii pentru ca m-am speriat de niste albine iar un amic de-al meu tipa la mine sa nu ma dau in spate iar eu exact asta am facut :)), alta amintire cand am daramat 2 clai de fan ale unui vecin de-al lui Alex (prieten de-al meu) si apoi am fugit la el acasa (ghiciti cine si-a luat bataie atunci...daca va ganditi la mine ati gresit :D ), alta data am fost la ciordit de cirese, desi am 3 ciresi in acasa, iar un prieten de-al meu a ramas atarnat cu capul in jos dupa ce o craca i-a intrat in pantaloni, alta data cand eram prin clasa a 10-a ne strangeam in fata scolii noaptea si il imbracam pe unu in vesta d-aia verde fosforescent si il puneam sa opreasca tirurile pe dreapta...faza e ca si mergea si apoi sa vezi fuga pe noi :)) ...si mai sunt multe altele...nu cred ca suporta forumul cat am eu de povestit :)))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #12 » by Gh30 » 03 Feb 2012 13:01

zNk wrote:Ce urati cel mai tare la aceasta comunitate ?

Hmm, poate verdele de pe forum, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu el. Si ca se intra mult prea usor in clan.
zNk wrote:Ce este pentru voi XB ?

Locul unde ma relaxez dupa saptamani/luni de scoala. :ymsigh:
zNk wrote:Ce-i facem lui Nik, la tastatura ? (tasta k)

Imi place varianta Cristinei :))
Cristina wrote:Daca sunteti de acord, cand ajung la campulung, pot sa-i 'julesc' tastatura...

zNk wrote:Cand o sa facem si noi o reuniune , fara n-am bani si altele.

Eu stiu ca tie ti-e usor sa zici ca dupa cum ne-ai povestit o duci destul de bine, dar pentru unii ii destul de greu. Dar daca vrei tu sa faci o fapta caritabila nu cred ca se supara nimeni. :))
zNk wrote:Ce dorinta v-ati pus pentru 2012 ?

Imi doresc doar sa fiu sanatos.
zNk wrote:Care a fost cea mai mare dezamagire provocata parintilor /pretenei ?

Nu stiu daca am produs vreo dezamagire mare incat sa-mi aduc acum aminte, dar sigur i-am mai suparat din cand in cand. :D
zNk wrote:Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! hauleu !

De urat nu urasc nimic la ea, doar de-aia ii persoana iubita. :)

Hmm...nu stiu, nu m-am gandit niciodata, dar mi-ar place sa vizitez Londra.
Cristina wrote:2. Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?

De cand ma stiu eu mi se spune Gheo. :)
Cristina wrote:3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)

Din punct de vedere fizic n-ar fi rau sa mai pun cateva Kg, iar psihic nu...cred. :-?
Cristina wrote:4. Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?

La cate prostii am facut cand eram mai mic e destul de greu sa ma hotaresc care ar fi cea mai amuzanta :))
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #13 » by Alejandro » 07 Feb 2012 11:06

zNk wrote:Ce urati cel mai tare la aceasta comunitate ?
Mai nimic ... chiar si cu dezorganizarea asta ... parca ne mai da putin de lucru
Ce este pentru voi XB ?
Mai multi prieteni, relaxare, stres, distractie ...
Ce-i facem lui Nik, la tastatura ? (tasta k)
Ii punem pe ea bind = KILL :)) ... glumeam ... o lasam asa ca parca atrage lume mai multa
Cand o sa facem si noi o reuniune , fara n-am bani si altele. Daca e problema de bani, va dau oamenii cu servici. Nik s-a oferit, de exemplu.
Pai ... unii am mai facut ... o sa mai facem .. sper ... probabil tot asa, cand e mai cald, ca deh, ajungi mai usor dintr-un loc in altul
Ce dorinta v-ati pus pentru 2012 ?
Aceeasi ca intotdeauna ... vreau sa am iar 4-5 ani :))
Care a fost cea mai mare dezamagire provocata parintilor /pretenei ?
Nu pot aprecia care a fost cea mai mare asa ca ar trebui sa le scriu pe toate ... dar daca fac asta .. primesc ban pe forum pentru prea multe date :))
Ce urati cel mai mult la persoana iubita ?! hauleu !
Nimic ... nu este .. deci nimic ... :))

Nicaieri in mod special .. dar daca as putea sa mai iau pe cineva cu mine .. as merge la o groapa de prin egipt care nu mai stiu cum ii spune dar de vreo 30-50 de ani ard gaze in ea intruna si as lua cu mine pe base si pe boc si pe toti politicienii astia sugativi din toata lumea si i-as arunca acolo :))
2. Care este nick-name-ul tău printre prietenii din viaţa reală?
Hehe ... daca nu mi se spune Alex ceea ce nu e foarte des .. mi se spune Kissy / Kiss .. e o derivatie de la numele de familie dar prinde bine :D
3. Ai vrea să schimbi ceva la tine? Şi dacă da, ce anume? (atât fizic cât şi psihic)
Psihic ... cred ca nimic ... poate putin mai mult tupeu ... dar nu neaparat ... iar fizic ... doar sa mai dau jos din burta :)) e un pic cam proeminenta :))
4. Care este cea mai amuzantă amintire de-a ta din copilărie?
Am nshpe mii de amintiri amuzante din copilarie dar prima care mi-a sarit asa .. din creier e de la gradinita cand intram peste fete in baie :))

Pentru toti cei care au postat in acest topic:

Ideea de baza pentru o continua functionare a topicului este ca dupa ce raspundeti la intrebari sa adresati alte intrebari!!! Hai mai....
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 10 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks