Server GameForest CSGO2

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Server GameForest CSGO2

Mesaj #1 » de DeeJay » 17 Mar 2025 15:42

Salut!

Am vazut ca sunteti cativa care ati vrea sa (re)deschidem un server de CSGO2.. problema este ca nu are cine sa se ocupe de el, sa il configureze, sa puna harti, sa adauge admini, etc.. Cand va organizati si sunteti cativa care vreti sa va ocupati, ati gasit oameni competenti imi ziceti si vedem cum facem sa deschidem serverul.
Deschid acest topic ca sa nu mai scrieti in chat si sa avem aici discutia.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Re: Server GameForest CSGO2

Mesaj #2 » de FLASHADITU » 21 Mar 2025 02:27

Salutare!

singura problema reala e partea de configurare a serverului....

Mesaj #3 » de YakoyuKuTawa » 23 Mar 2025 22:39

DeeJay, Eseth parca se mai ocupa de servere , eu ma mai pot ocupa de oameni de pe server :D , dar sa il aduci si pe talibanu de frateto la joaca :)) :@) :@) Nik the fat pig :))

Mesaj #4 » de DeeJay » 24 Mar 2025 09:14

Eu nu am vorbit cu Eseth de nici un server. Daca vreti sa se ocupe il contactati si ii ziceti sa scrie aici si ii dau eu datele pentru server sa intre pe el.
I spin this!

Mesaj #5 » de FLASHADITU » 30 Mar 2025 03:37

DeeJay (Re: Post 4),
am vorbit chiar acum cu eseth si a zis ca o intre pe forum

Mesaj #6 » de RyDeR » 21 Apr 2025 16:48

E bine ca inca mai merge treaba. Cu Dumnezeu inainte si paste fericit!
Imagine

Mesaj #7 » de DeeJay » 22 Apr 2025 15:12

Paste Fericit!
I spin this!

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 23 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks