Persoane întâlnite pe net !

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Persoane întâlnite pe net !

Post #1 » by MrMateiu » 04 Jan 2014 22:59

Hey!De multe ori ne întâlnim cu fel și fel de oameni în călătoria noastră prin acest www imens.Sunt curios ce fel de persoane întâlniți pe net și cele mai funny faze.
Spre exemplu eu sunt scripter Metin2 și nu mă surprinde mirarea că mai vine câte un "hacker" cu o vârstă în jurul celei de 14 ani și amenință serverele.Cel mai amuzant aici e să vezi că tot încearcă și nu reușește :)) râzi cu poftă,sau cel ce se roagă de tine să îi dai nițel un grad pe server fie el de orice tip de joc.

Vreau să aflu și de la voi,voi pe cine ați întâlnit pe net?Aștept faze mai funny ca cele pe care le-am trăit eu.Când îmi amintesc ceva voi adăuga și eu :)
==============================A doua mea familie==============================

Image

Re: Persoane întâlnite pe net !

Post #2 » by asaSi » 04 Jan 2014 23:37

Acuma cateva zile , cineva sa rugat de mine sa ii dau PRO la cererea de admin . I-am spus ca nu e frumos ce face , dar a zis ca stie si sa intru pe forum si sa ii dau pro :))))))) !
Image

Post #3 » by pRaf ala micu » 05 Jan 2014 07:23

nu stiu ce ati intalnit voi pe net dar eu l-am intalnit aici pe ingineru :(

Post #4 » by ROOGix » 05 Jan 2014 12:36

Credeti-ma ca am intalnit toate tipurile de persoane posibile pe acest internet . As putea sa scriu o carte despre toate tipurile de oameni pe care ii gasesti navigand .
Image
Image

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks