Deci avand in vedere ca ati deschis acest subiect, intrebarea cea mai buna este: Vrei prietena ca pe viitor sa-ti fie sotie, sau prietena de care sa te folosesti pe o anumita perioada, oricare ar fi ea!!!
1. Unu la mana-unii stiu vorba celor in varsta si anume: "femeia de casa(nevasta) trebuie sa fie gospodina in casa, doamna in societate si c... in pat". Legat de acest tip de fete(femei) credema ca ajungi la concluzia ca
a) nu conteaza daca nu este "zana"(referinduma la fata) pentru altii atata timp cat tie iti place de ea,
b) nu conteaza daca nu este fotomodel(corp) daca tie iti place la ea ca sa aibe ceva putin mai iesit in evidenta orice anume ar fi,
c) nu conteaza nimic pentru tine atunci cand tu ajungi sa spui DA imi place de Ea, o iubesc si vreau sa fie Sotia Mea!!! pentru ca atunci tu vei fi singurul care a decis ca cele trei lucruri aleasa ta le detine!!!
2. In cazul in care iti doresti o prietena pe termen scurt e usor de gasit!!! E destul sa iesi seara in oras cu prieteni, sau la discoteca(pub, etc.) si cu siguranta vei gasi "aleasa inimii tale" pe o anumita perioada. Nu mi-o luati in nume de rau dar nu ma refeream la faptul ca pe toate le gasesti acolo, ci doar ca in anumite locatii o vezi pe "ea" cum atarna cu prietena ei cea mai buna intr-un pub de vreo jumatate de ora (daca nu mai bine) cu un amarat de suc in fata si cu ochii dupa fiecare baiat care trece(si acesta e mai bine imbracat! kregoric), in speranta ca prinde si ea ceva "peste".

Nu mi-o luati in nume de rau dar eu nu am generalizat deoarece stiti si voi ca NU's Toate La Fel!!!