FILME - recomandări şi noutăţi

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin

Re: Noutati Filme // Muzica

Mesaj #81 » de ostil » 05 Noi 2011 16:47

Imagine

Mesaj #82 » de Jackson » 05 Noi 2011 18:13

If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #83 » de Gh30 » 05 Noi 2011 18:17

Mission Impossible 4 nu a aparut inca.
Release Date: 21 December 2011 (USA)
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #84 » de Jackson » 05 Noi 2011 19:21

Pai de asta si am pus trailer!

Mesaj #85 » de ostil » 06 Noi 2011 21:09

Imagine

Mesaj #86 » de Jackson » 09 Noi 2011 22:12

Mesaj #87 » de ostil » 10 Noi 2011 23:23

Imagine

Mesaj #88 » de Cristina » 17 Noi 2011 15:33

ostil scrie:The Resident 2011 ...

Mie sincer mi-a placut filmul asta.
Este oarecum pe gustul meu, mystery -thriller.
Nu-l recomand oricui. Mai ales ca DeeJay a comentat tot filmul , s-a plictisit si enervat... 8-|

Un alt film bun(?)... sau bunicel(asta in comparatie cu multele ciudatenii aparute in ultimii ani).Si, Dupa cum spunea un critic, filmul in sine are un subiect nou, fresh, dar au stricat totul prin "that silly clichéd love story". Combinatia de Thriller -SF cu Romance... nu e reusita. Trebuiau sa pastreze doar partea de thriller sf, atunci poate avea o nota mai mare. :-?

Uh, asta a fost o surpriza. A fost un film bun, mi-a amintit pe parcurs de toate documentarele la care sunt 'obligata' ( :p ) sa ma uit cand pune DeeJay mana pe telecomanda. Desi el spune ca in documentare era Hitler cel care facea experimente... Eh, poate nu am fost destul de atenta in cele 23946876 de episoade dedicate lui hitler....
Insa filmul a fost bun.

ostil scrie:Thor

Action - Adventure... si pe alocuri Funny! Ceva insa nu mi-a placut, poate ca a fost putin grabit. Au vrut sa faca prea multe in filmul asta. Cred ca e prima data cand se abordeaza subiectul 'thor' DAR nu am avut parte de o introducere prea complexa, asa ca au trecut la actiune...sau nu... au trecut in alta 'parte'. Nu-mi prea plac personajele care se schimba peste noapte.
Ok ok, filmul e bun pentru cei care nu fac o analiza psihologica asupra personajelor si al scenariului...

Poate ca in The Avengers o sa avem parte de un alt captain America si alt Thor...ceva mai buni, nu numai ca personaje dar si ca scenariu. :D

Jackson scrie: Mr.Propper's Pengiuns

Waaa, clasicul Jim Carrey is back... almost. Este un film amuzant, clasic, comedy - family. Nimic mai mult nimic mai putin.
Ceva deosebit?Hmm, poate... 6 pinguini intr-un apartament de bloc?! 8-| SI Jim Carrey. Always funny!

Nu am avut 'placerea' sa-l vad pe cel din 1982... Dar asta din 2011 nu avea cum sa-mi scape. 8-|
Desi DeeJay A comentat tot filmul cum ca "DE CE nu e cu Arnold Schwarzenegger??? DE CE??" parca i-au placut cele 90 de minute de BLOOD!
(De ce nu e cu arnold? Pentru ca deja am vazut filme cu mumii. Thank you! :-w )

Revenind la film, well now... S-au batut, si s-au taiat si s-au omorat si s-au alergat tot filmul... unii au murit, altii nu. The end.
Poate ca trebuia sa vad primul Conan ca sa inteleg mai multe, filmul asta nu s-a obosit sa-mi prezinte personajele asa ca n-am prea inteles multe.
NU poti face un film crezand ca TOATA galaxia stie de Conan. OK?
IN fine. UN macel de film. 8-|

Pai mai, asta a fost un film BUN!!!!BUN BUN SUPER BUN!!! DA!
E genul de film pe care il pot vedea de 15 ori fara sa ma plictisesc.
Mult mai mult decat m-am asteptat, a fost genial! nota 10. :D

-> Midnight in Paris - niciodata sa nu va incredeti in notele de pe imdb. OK? NEVER! Are nota mai buna decat multe filme enumerate mai sus insa eu mai aveam putin si spargeam televizorul de nervi. Cat poate un om sa fie de prost? Cat de mic poate sa fie creierul sau? Sau unde si-a uitat creierul? Cine a scris scenariul ala?? Nu nu nu nuuu, asta nu e film, e tortura! Am asteptat pana la final ca ceva NORMAL sa se intample. My mistake.

-> Monte Carlo - sincer nu am vrut sa comentez filmul asta, este un fel de clasic Disney. (adventure -comedy-romance) Boooooring... Ceea ce merita insa aratat este un comment de pe imdb, un small reviw facut de un Roman de-al nostru:
review.jpg
review.jpg (252.78 KiB) Vizualizat de 105 ori

Epic Comment! B-)

-> Faces in the Crowd - am vrut sa vad filmul asta NUMAI pentru Milla Jovovich. Mi s-a parut interesant subiectul abordat, din nou ceva fresh, inceputul chiar a fost bun... pe parcurs insa nu am mai inteles nimic. De ceeee?? Era ceva nou, putea sa fie ceva genial... dar s-au inecat la mal. Iar finalul a fost si mai aiurea. :ymsigh: Cine scrie scenarii din astea nene?

-> Si, din seria Wrong turn , devenita si ea un fel de serial prost precum Saw ... avem : Wrong Turn 4 Care de fapt este 'the beginning', un prequel pentru wrong turn 1... Magicul -> wrong turn 4 - bad script, BAD acting, BAD BAD BAD movie!!!! AWESOME ENDING!!!! Ultimele 5 secunde undeva dupa credits. BAM! Si gata! Nu puteau sa faca asa de la inceput? Se termina chinul filmul mai repede... :ymsigh:

Mesaj #89 » de Cristina » 18 Noi 2011 15:48

Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights

Hit the lights, Let the music move you , Lose yourself tonight,
Come alive , Let the moment take you, Lose control tonight

It's a mad mad world, gotta make an escape
It's a perfect world, when you go all the way
Hit the lights, let the music move you Lose yourself tonight ...

Mesaj #90 » de Jackson » 22 Noi 2011 21:43

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks