Seriale: Recomandari :D

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Re: Seriale: Recomandari :D

Mesaj #21 » de Papadie » 13 Mai 2012 14:47

Game of Thrones.
Eu ii dau nota 9 e foarte captivant si devine din ce in ce mai interesant , din trailer nu aveti cum sa va dati seama despre ce e vorba uitativa macar la primele 2ep.

The walking dead
Ii dau nota 8 storyline 9.Astept sa iasa season 3 in toamna.

Imagine

Mesaj #22 » de melc » 16 Mai 2012 12:29

Deci zilele ascestea am dat de un serial genial :x e ceva gen American Pie... :x
Il recomand 100%..sigur o sa va placa :D

Imagine

Mesaj #23 » de Cristina » 16 Mai 2012 12:43

Papadie scrie:Game of Thrones.
Eu ii dau nota 9 e foarte captivant si devine din ce in ce mai interesant , din trailer nu aveti cum sa va dati seama despre ce e vorba uitativa macar la primele 2ep.

Nuuu, Nota 10, nu 9. Iar pentru un asa serial NU este nevoie de un trailer.

Papadie scrie:-
-Wolfteen parca se cheama are numa o serie
..

Adica Teen Wolf ? Este interesant... :-? Desi mai interesant este True Blood

Mesaj #24 » de melc » 04 Iun 2012 10:35

Pentru cei ce urmaresc serialul Game of Thrones .. va anunt ca astazi a aparut ultimul episod din sezonul 2 ! :D (dar cred ca stiati deja asta) :))
Imagine

Mesaj #25 » de Cristina » 04 Iun 2012 22:32

melc (referitor la Postul 24), Oh, de cand asteptam finalul. Acum pot sa vad si seria 2... Apoi astept 2013 pentru seria 3. =)))

Mesaj #26 » de melc » 04 Iun 2012 22:49

Cristina (referitor la Postul 25), mde...nu cred ca o sa am atata rabdare ;)) a da si in ultimul ep au aparut White Walkers :X
Imagine

Mesaj #27 » de Cristina » 17 Iul 2012 14:17

melc scrie:Cristina (referitor la Postul 25), mde...nu cred ca o sa am atata rabdare ;)) a da si in ultimul ep au aparut White Walkers :X

Am tot uitat sa dau replay la postul asta... Urasc ultimele 20 de secunde din seria a-2-a a Game of Thrones... Le urasc... >_>
Acum cateva sapt au anuntat pe FB ca au inceput filmarile pentru seria 3... CUM ADICA ABIA AU INCEPUT FILMARILE??? :-w

Bun, intrebare pentru cei care au vazut / vizioneaza in continuare SUPERNATURAL...
Merita? Este bun? Puteti compara cu alt film .... ? NU de alta dar am de luat 7 sezoane. :ymsigh:

Mesaj #28 » de melc » 17 Iul 2012 15:05

Cristina (referitor la Postul 27), Exact ultimele secunde sunt cele mai urate..am asteptat inca din sezonul 1 sa vad un white walker si apare chiar in ultimele sec..si inca o chestie primu episod din sezonul 3 o sa apara deabea pe 1 octombrie 2013..deci :|

Supernatural este un serial de care eu unul am devenit dependent si merita vazut :D Ca sa iti faci o idee mai bine te-ai uita pe vplay.ro la 2-3 episoade ca sa iti faci o idee iar mai apoi sa iei toate cele 7 sezoane :D
Eu am ajuns la sezonul 6 si urasc gandul ca in curand o sa il termin si o sa trebuiasca sa astept pana in octombrie cand o sa apara al 8 lea sezon :D
Vizionare Placuta :)
Imagine

Mesaj #29 » de Cristina » 17 Iul 2012 15:14

melc scrie:Cristina (referitor la Postul 27), Exact ultimele secunde sunt cele mai urate..am asteptat inca din sezonul 1 sa vad un white walker si apare chiar in ultimele sec..si inca o chestie primu episod din sezonul 3 o sa apara deabea pe 1 octombrie 2013..deci :|

Mda..deci sunt deprimata... Nu numai ca ne-au lasat cu ochii in soare la finalul sez2 dar mai trebuie sa astept mai bine de 1 an pentru sez 3... :ymsigh:

melc scrie:Supernatural este un serial de care eu unul am devenit dependent si merita vazut :D Ca sa iti faci o idee mai bine te-ai uita pe vplay.ro la 2-3 episoade ca sa iti faci o idee iar mai apoi sa iei toate cele 7 sezoane :D
Eu am ajuns la sezonul 6 si urasc gandul ca in curand o sa il termin si o sa trebuiasca sa astept pana in octombrie cand o sa apara al 8 lea sezon :D
Vizionare Placuta :)

Gata...deci m-ai convins...
Cele 7 sezoane in lista de download... plus un Supernatural The animation! =)) ca am dat peste el si e ANime!!! =))
Undeva la 70GB... adio spatiu liber . :ymsigh:

Mesaj #30 » de melc » 02 Oct 2012 19:12

Inca 2 zile si apare SEZONUL 8 din Supernatural :x prea mult timp de asteptat ~X( ~X( .. a si Crisina :D ai teminat cele 7 sezoane? :YMSMUG: :YMSMUG:
Imagine

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks