Seriale: Recomandari :D

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Re: Seriale: Recomandari :D

Mesaj #11 » de iseedead » 09 Apr 2012 19:16

eu am vazut the walking dead... interesant pe alocuri usor aberant

Mesaj #12 » de melc » 09 Apr 2012 19:19

La the walking dead singurul lucru care nu mi-a placut a fost inceputu...prima zi BUMM zombi asa dintr-o data...dar favoritul ramane Game of Throne :X si.. DeeJay imi poti spune unde as putea vede serialu acela :D ? un site ceva...eu ma uit pe vplay si acolo nul gasesc ;))
Imagine

Mesaj #13 » de Cristina » 09 Apr 2012 19:29

DeeJay scrie:Va recomand That 70's Show e foarte tare l-am vazut pe tot! :D

Si iti mai place 'a-3-a planeta de la soare' si ... "the middle" parca... :))

melc scrie:Crys doar ce am terminat al 2 lea ep sin sezonu doi din Game of Thrones si trebuie sa astept pana le 16 :( si The Walking Dead e genial :x am uitat sal mentionez ;))

Am asteptata sa se termine sezonul 1 ca sa vad toate ep o data... bine mi-a luat 2 zile sa le vad dar a meritat.
Insa finalul m-a lasat in pom.

Acum astept sa se termine sezonul 2 si apoi il vad... nu asa pe bucati, nu nu [-( .

Mesaj #14 » de Bogdan » 09 Apr 2012 19:54

Bah...e mistoc si anatomia lui grey :))...la fel si spartacus e foarte tare :D:X...si mai era unul...tom si jerry :)))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #15 » de melc » 09 Apr 2012 20:04

tom si jerry e baza :X si crys e foarte buna ideea doar ca eu nu prea am rabdare ;)) si ma enerveaza chestia asta :))
Imagine

Mesaj #16 » de DeeJay » 09 Apr 2012 20:06

melc (referitor la Postul 12), a fost pe HBO Comedy dar il gasesti si "pe net" :)
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #17 » de Papadie » 19 Apr 2012 21:33

-The River
-Prison Break
-Lost
-Blue mountain state (comedie super smecher :D )
-Heroes
-Spartacus
-Wolfteen parca se cheama are numa o serie
-Si sa nu uitam The walking dead <3
Imagine

Mesaj #18 » de GoGe » 05 Mai 2012 20:26

Walking dead,South Park,Beevis and Butt-Head,Dexter,The Ricky Gerval's Show,Weed,Suburgatory.South park e belea,am vazut toate episoadele. :)
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #19 » de assassin » 12 Mai 2012 21:21

Un nou serial care acuma e la primul episod. Video Games High School. Intr-o lume in care viata reala este inlocutia de cea din jocuri, unde oamenii se joca pe pc si console non-stop exista o scoala in care sunt recrutati cei mai buni gameri pentru a fi antrenati si unde pot sa ajunga profesionisti. Merita vazut.

LinK
Imagine Imagine
Nihil est verum, omnia licet. -The Order of the Assassins- 1094

Mesaj #20 » de Eseth » 12 Mai 2012 22:17

Am inceput sa (re)privesc Supernatural si The Walking Dead ;)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 3 Luni si 9 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks