Totul despre console !

Hardware - Discutii / Probleme
Incercam sa te ajutam cu sfaturi de la profesionisti in IT!

Moderator: DeeJay

Re: Totul despre console !

Post #11 » by iseedead » 14 Jan 2012 17:05

aaa, credeam ca a facut cumva sa il joace de pe ps3, era o treaba

Post #12 » by Eseth » 14 Jan 2012 19:21

iseedead (referitor la Postul 11), o sa fie CS:GO din februarie pe console :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #13 » by melc » 08 Mar 2012 22:05

eu am un ps3 slim pe care lam modat cu ajutorul unu prieten..am avut niste prob cu un dowgrade da merge :)
Image

Post #14 » by Eseth » 08 Mar 2012 22:18

melc (referitor la Postul 13), aha, si sa inteleg ca ar trebui sa mearga practic orice joc pentru el descarcat de pe net? :) inca am dubii referitor la modare si nu risc :P

Post #15 » by melc » 09 Mar 2012 12:27

poi nu k ar trebui merg tate jocurile ;)) dar trb versiune de 3.55...daca e mai mare trebuie sa ii face downgrade si e cam riscant ;)) dar mie mia iesit :D
Image

Post #16 » by Eseth » 09 Mar 2012 14:26

Unele jocuri noi cer update la sistem, altfel nu merg si daca ai modat sistemu la o versiune mai veche decat cea pe care o cere jocu, nu mai poti face nimic si joci in jocuri mai vechi :) in asa situatie poti nimeri si chiar daca nu ai modat nimic, dar nu ai net sa faci update la sistem :D

Post #17 » by melc » 09 Mar 2012 19:14

asta chiar nu stiam ;))
Image

Post #18 » by SuriadXD » 11 Mar 2012 04:08

Eu am avut un ps2 acum 11 ani , prin 2001 , jocuri multe pe el si s-a stricat acum 5 ani
Respect Team XB

Post #19 » by Gh30 » 11 Mar 2012 12:34

SuriadXD (referitor la Postul 18), tu la 3 ani te jucai pe ps2? :|

P.S: Ma scuzati de offtopic dar nu m-am putut abtine... :D
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 23 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks