Cerere unban DinamiX

Aici poti contesta deciziile adminilor si poti cere anularea pedepsei.
Regulament pentru Jucatori | Regulament pentru Admini

Moderatori: DeeJay, Eseth

Cerere unban DinamiX

Mesaj #1 » de DynamiX313 » 09 Noi 2013 20:46

Titlu: Cerere Unabn

1) Nick jucator dinamiX
2) STEAM ID http://steamcommunity.com/id/dinamix313
3) Va rog sa imi scoateti banul primit in data 9 noiembrie 2013 pe serverul XB de CSS
4) Alte detalii Toti zic ca sunt codat pt cau prea bn si am doar 200 de ore . Dar v-ati gandit ca se poate juca si pe nonsteam .
P.S : Criss mi-a zis ca fac cererea dar eu oricum stiu deja raspunsul .

Re: Cerere unban DinamiX

Mesaj #2 » de DeeJay » 09 Noi 2013 20:48

eu zic sa recunosti ca ai avut cod..
si sa promiti ca nu il mai folosesti, altfel nu cred ca iti scoate cineva banul..

[ Post made via Android ]
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #3 » de Eseth » 09 Noi 2013 20:49

DynamiX313 (Re: Post 1), Crede-ma ca m-am gandit in primul rand la faptul ca ai jucat pe nonsteam. Chiar si asa nu ai cum sa dai numai headshoturi la tot pasul, flickuri etc. Pana nu aduci probe contrarii ca nu esti codat banul ramane.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #4 » de DynamiX313 » 09 Noi 2013 23:33

Recunosc ca am folosit cod si juc ca nu o sa il mai folosesc nici odata pe serverul XB .
Codul folosit este xClient ; un multihack. Eu am folosit doar aimbot cu fov foarte mic .

Mesaj #5 » de Bogdan » 09 Noi 2013 23:36

Ok frate dinamovita...daca ai recunoscut atunci iti dam ultima sansa :). Iti vom scoate ban-ul si momentan avem incredere in vorbele tale de mai sus. La urmatoarea abatere ai ban pe viata atat pe server cat si pe forum. Bafta dinamovita si invata sa te distrezi pe XB, suntem o comunitate diferita, suntem unici in Romania si ar trebui sa apreciezi asta :). Bafta, ma bucur ca ai fost sincer si ca ai recunoscut.
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #6 » de DeeJay » 09 Noi 2013 23:37

faptul ca ai recunoscut e un lucru bun, pentru asta o sa te lasam sa joci in continuare pe serverele xb,DAR daca mai esti prins pe viitor cu cod ai ban pe viata pe XB.

rog un admin sa ii scoata ban si sa fie tinut sub observatie

[ Post made via Android ]
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #7 » de DynamiX313 » 09 Noi 2013 23:43

Mersi mult :x

Mesaj #8 » de Arici » 09 Noi 2013 23:56

sm_unban STEAM_0:0:69545797
[SM] Removed bans matching filter: STEAM_0:0:69545797

Mesaj #9 » de Eseth » 10 Noi 2013 03:14

Nu stiu daca ti-a mai ramas mult timp sa joci pentru ca orice caz de folosire a codurilor intr-un joc VAC secured se pedepseste cu VAC Ban care e permanent si n-o sa ti-l poata scoata nimeni in veci. :) Roaga-te ca nu a fost detectat, desi in 95% din cazuri mai devreme sau mai tarziu jucatorii care au folosit hackuri (indiferent care, din cate stiu numai organner ramane nedetectat de VAC) sunt banati. Vezi statistica pe vacbanned.com ;)

P.S. Chiar nu-i inteleg pe astia care folosesc coduri, mai ales pe publice, cred ca habar nu ai ce-i ala mix ;;) ... Voi incercati sa aratati ca sunteti buni? Va mintiti pe voi insiva in primul rand. Vreau si eu sa inteleg ce placere primiti din asta? Am jucat si eu pe non-steam si am jucat o saptamana sau doua cu tot felul de coduri sa vad cum e, sa incerc sa-i inteleg pe aia care joaca mereu cu coduri, cum se simt si ce au din asta, insa pana la urma m-am plictisit.
P.P.S. Pana la urma am avut dreptate. ;)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #10 » de iseedead » 11 Noi 2013 17:19

Bravo pentru sinceritate, sper sa fi inteles ca pentru noi nu conteaza cat esti de bun la acest joc, ci doar sa fim impreuna si sa ne distram, pentru noi acest joc este doar un motiv sa ne intalnim.

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks