La multi ani de 6 ani, pe aceasta comunitate buna la toate!
Avem multi,multi admini care se ocupa de servere bine si probabil nu se pricep la rime,
Nici eu nu zic ca-s bun(in toate aspectele), dar sunt multi buni , dupa parearea mea din toata comunitatea care nu se va opri sa creasca
Mie imi place ceva , sa ma distrez cum fac toti de aici ce se joaca pe server, desi asta n-a rimat nu prea m-a interesat.
Eu sunt chiar foarte fericit, m-am imprietenit cu multi, cu care inca vorbesc ,si discut deci in concluzie avem playerii foarte prietenosi si inteligenti care nu fac hate si le pasa si de comunitatea, cum eram si eu odata doar un simplu jucator care abia intra' pe server si uite ce am ajuns, pot sa zic , daca ma scuzi ca-s cineva important cum pot fi multi de indat'.Stiu ca noi suntem locul 1 din toata Romania si asa o sa ramaneam.Succes la concurs si ca sa nu uitam ,,hai padurarii''.
\ post actualizat: 16.03.2017 | 11:31 am (zonă timp forum=GMT+2) /
Stati linistiti ca lista nu s-a terminat , ea se duce pana-n lung si-n lag dar sunt cateva lucruri unice ce noi le putem oferii cum ar fi o dispozitie buna , mult mai multa decat jumatatea pe saptamana, si desigur o experienta cat mai minunata!
GL HF
~Stefanx3