Elegante, faci reclamatie acum dupa vreo 2 luni de cand ti-am dat ban. Daca esti tu ala, primul din top. Aveam si video pe telefon, dar l-am sters vazand ca te simti cu musca pe caciula si nu faci reclamatie. DACA IL GASESC IL PUN, AM REZOLVA MAI REPEDE SITUATIA.
In ceea ce priveste ce spune morning, nu comentez. Oricine intra pe forum poate sa vada cat de competenti sunt el si thenutz. Sincer nu va vad utilitatea in comunitatea asta decat ca umpleti serverul. Nu imi amintesc vreodata ca morning sa dea vreo un ban cat am fost eu pe server, tot eu trebuia sa imi asum. Pe thenutz il bateam pe un alt server si de atunci ma iubeste.
Banuri inutile nu cred ca dau, incerc pe cat posibil sa filmez la cei cu lvl pe steam si sa fiu cat de sigur posibil ca merita.
Dar da, se poate sa se mai injure intre ei, fiind amici si sa le dau silence. Nu am de unde sa stiu ca sunt amici si asa. Data viitoare folositi folositi ts/discord daca vreti sa vorbiti exclusiv intre voi. Pe langa ca eu nu am de unde sa stiu care cui permite sa injure, ceilalti playeri nu suntem interesati de absolut toate povestile voastre. Cand intrati pe server incepeti sa vorbiti despre ce ati mancat azi dimineata si chestii care nu au nici o legatura cu jocul.
Asta fiind spusa in general, nu e exemplu dat thenutz sau morning, deci repet: in general.
\ post actualizat: 08.12.2019 | 1:52 am (zonă timp forum=GMT+2) /
Da, poi uitasem de regula 7, privind cele 3 litere minime. Dar m-am gandit ca fiind admin nu e necesar, logica mea bazandu-se ca cele 3 litere trebuie sa existe la playeri pentru a fii mai usor adminilor sa aplice comenzi pe acestia.
\ post actualizat: 08.12.2019 | 2:09 am (zonă timp forum=GMT+2) /
Da, poi uitasem de regula 7, privind cele 3 litere minime. Dar m-am gandit ca fiind admin nu e necesar, logica mea bazandu-se ca cele 3 litere trebuie sa existe la playeri pentru a fii mai usor adminilor sa aplice comenzi pe acestia.
Dovada 1
https://drive.google.com/open?id=1A5zCo ... fYa3IY4la1Dovada 2
https://drive.google.com/open?id=1A5mzZ ... _1JIvKcogv [ care e muult mai concreta
]